torsdag 10 mars 2011

Lyxig tisdag och liten blir stor!

I tisdags var vi ju i Trelleborg för att ha en myskväll och äta lite gott och det kan man lugnt säga att vi gjorde också. Henrik hade med sig mat hem från Koi så det blev en massa olika sorters sushi, laxtartar och Yakisoba som är lite av min favorit. Riktigt lyxigt med andra ord. Barnen hade som vanligt roligt med varandra och Keilisen och Julian fick sig ett mysigt bad i det stoooora badkaret innan det var läggdags. Hemma har vi ju bara en badbalja till honom så det var uppskattat.
När dom sen hade somnat så spelade vi lite spel. Kommer inte ihåg vad det hette men det gick ut på att man skulle förklara ord för sitt lag med hjälp av olika synonymer osv.
Så fel det kan bli, hahaha. Många härliga skratt bjöds det på iallafall! :)
Här kommer lite bilder, lånade några från Dannis blogg.


Onsdagen bjöd på det obligatoriska blodprovet som måste tas för att se så att kroppen inte har gått bananas sen behandlingen. Upptäckte när vi satt i väntrummet att de rutor som alltid är ifyllda på lappen inte var det denna gången. Jag sa till tjejen i receptionen att jag trodde sköterskan glömt fylla i den eftersom den alltid brukar vara ikryssad så hon var gullig och ringde upp till avdelningen för att dubbelkolla. Mycket riktigt hade dom glömt det, så det var tur vi upptäckte det annars hade det blivit blodprov idag också.
Lite förvirrade måste jag säga att dom är, detta är ju inte första saken jag behövt dubbekolla.
Hoppas jag får rätt behandling iallafall! (skämt o sido ;) )
Sen åkte jag och mamma till babyringen och inhandlade en go och varm åkpåse till vagnen så att vi äntligen kan byta till sittdelen. Han är verkligen på tok för stor för liggdelen så det var på tiden!
Min lilla bebis blir visst också stor!
Mamma följde med oss hem och vi åt god middag tillsammans som hon lagat. Spaghetti med köttfärssås och en hel del tillbehör till det. Riktigt trevlig dag och kväll hade vi! Tack mamma<3


Ärligt mamma, börjar jag inte bli lite för stor för denna nu?
Mycket bättre! Nu kan jag ju t.om. röra mig :)

En lycklig Julian!

Idag ska vi ut och provköra den. Hoppas den fortfarande är lika uppskattad då!

/Sophie

3 kommentarer:

  1. Åååååh sittvagn!
    Store, goe unge!

    Vi får ta en tur med vagnarna snart så jag kan se det live!

    Puss på er

    SvaraRadera
  2. så goa bilder :) ger ett leende på läpparna hela dagen! Kraa

    SvaraRadera
  3. Hej Sophie!
    Underbara bilder, blir varm om hjärtat när jag ser dom. Såg inte dumt ut det där, skönt med en myskväll. Pussa goa ungen från mig o hälsa Rasmus. Hoppas vi se snart, stor go kram.
    Essie

    SvaraRadera