måndag 7 mars 2011

Känner mig verkligen på topp just nu! Hela helgen har varit så mysig och vi har varit igång hela tiden.
Lördagen bjöd på Hem och villa mässa med mamma och lillen. Där var hur mycket som helst att titta på, dock mest för husägare kanske så några inköp blev det inte. Jo Julian fick en gräsklippare av sin mormor som han kan leka rundor med när han blivit stadig på benen. Ni kan tror han höll låda hela dagen, så himla glad och med hela tiden, kanske han också hade saknat våra små rundor. Dagen avslutade vi med thaimat och lite shopping på ett överfullt jägersrocenter.

Igår var det kalas för Marcus, så vi packade ner oss och begav oss dit. Det blev en jättemysig eftermiddag med fullt av godsaker och lite bus för dom små. Julian var inte riktigt på topp igår, lite utslagen sen mässan tror jag så han slockande i Olivers vagn mot slutet innan vi tog oss hemmåt igen.

Nu sitter jag och Rasmus här i soffan och försöker enas eller rättare sagt bestämma vad vi ska göra av denna dagen. Det står mellan:
-Bokskogen
-Promenad till och från jägersrocenter!! (japp nu pallar jag nog det igen)
-Eller en vända till stan. Vi har en och annan födelsedagspresent som måste inhandlas.
Ut och lufta oss ska vi iallafall!


Riktigt lördagsfrukost!

Färdig till att gratulera morbror på födelsedagen.


Iiihhh! lite vingligt än kanske :)

Nej nu är det dags att bestämma vad vi gör av denna måndagen.

/Sophie 

3 kommentarer:

 1. bokskogen, hade nog jag valt... :)

  SvaraRadera
 2. Jag får nästan dåligt samvete för min dåliga ork när jag läser detta. Det får nog bli en kvälls prommenix när jag kommer hem! Tack för det :)

  SvaraRadera
 3. Låter som en kanonfin helg, så skönt att du är på topp, Sophie. Underbara bilder, han är så go Julian. Hade nog tagit Bokskogen jag också men what the heck, huvudsaken man kommer ut o njuter det. Pussa Julian från mig och många goa kramar o hälsningar från oss. Vi syns o hörs.
  Stor go kram
  Essie

  SvaraRadera