måndag 28 mars 2011

Lantbruksmässan och årets första kolonidag!

I lördags var det lantbruksmässa här i Malmö. Jag, Julian, Mamma och bror med familj bestämde oss för att gå dit så att barnen kunde få titta och klappa lite på djuren. Kusin Oliver fick hälsat på enorma kossor, grisar, får och hästar medan Julian tog sig en liten tupplur efter hästbesöket. Dock tyckte båda barnen att alla fläktarna som satt uppe i taken var roligast :)
Och vi vuxna fick provsmakat och inhandlat goda korvar, marmelader och rotfruktschips, en mysig förmiddag med andra ord.
Efter det åkte vi hem till mor och far och fick god middag. Tyvärr har jag inga bilder från dagen då vi alla hade glömt kamerorna.

Söndagen bjöd på årets första dag ute i kolonin. Jag längtar sååå tills det blir lite varmare så man kan promenera ner dit och bara njuta i solen.
Rasmus och pappa var flitiga och fick gjort massor med trädgården så snart är vi redo för våren!
Julian fick även gungat i plommonträdet vilket blev en stor succé!


Bäst jag håller i mig!

Julian tog sig en tupplur i friska luften medan vi grillade.

Årets första grillning!

____________________________________________________________

Idag väntar som sagt den fruktade mammografin. Hoppas verkligen inte det gör så ont som förra gången,
och håll tummarna för att bilderna visar att tumören har krymt. Dags att man får lite belöning nu och får känna att allt man går igenom gör susen!
Nu jäklar!

/Sophie

6 kommentarer:

 1. Håller alla tummar o tår, toy, toy, toy.
  Längtar också efter våren, första grillningen, kände doften genom skärmen, he,he.
  Pussa Julian o krama Rasmus, goa hälsningar.
  Essie & Co

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna hårt.
  HÄrligt med grillparty.
  Ser så mysigt ut.
  Tazz o Kram

  SvaraRadera
 3. håller tummarna och tänker på dig..

  SvaraRadera
 4. Hoppas allt gick bra, - Martin Vig

  SvaraRadera
 5. Hej,

  Vi är två fotografer, Juliana Wiklund och Linda Svensson, som vill presentera projektet Essence Vitae för dig. Vi har hittat dig genom Lindas blogg (http://lindaskriver.blogspot.com/) och vill att du ska känna dig varmt välkommen att ta del av fotoprojektet Essence Vitae.

  Essence Vitae är ett projekt, startat av fotografer, för familjer med små barn där en av familjemedlemmarna drabbats av en livshotande sjukdom. Oavsett hur det slutar tror vi det är viktigt att kunna gå tillbaka och minnas det som hänt. Vi vill hjälpa er med detta genom att fotografera er familj, helt kostnadsfritt.

  Vi har enormt duktiga fotografer över hela Sverige som med sitt varma engagemang vill hjälpa till att föreviga vackra minnen. Gå gärna in på vår hemsida: http://essencevitae.com, för att läsa mer om de familjer som vi har fotograferat och om de fotografer som är med i projektet.

  Om du tror att vi kan hjälpa dig eller någon närstående till dig, skicka ett mail till oss via kontaktformuläret på hemsidan och berätta om din situation. Beskriv hur och varför du tror att våra bilder kan hjälpa dig, så kommer vi att kontakta dig. Familjen får en CD med högupplösta vackra bilder.

  Vi kommer endast att använda bilderna i samband med The Essence Vitae Project i olika inlägg, artiklar, tidningar, utställningar och böcker. Syftet är att hjälpa andra familjer i liknande situationer att kunna leva med och hantera sin sorg. För att detta ska kunna genomföras behöver vi familjens godkännande genom en underskrift.

  En varm kram,

  Linda & Juliana

  SvaraRadera