måndag 7 mars 2011

Mat, mat mera mat!

Det blev ingen bokskogen idag utan vi tog oss till jägers istället. Helt underbart med en promenad idag och en lång sådan. Fick gått en vända på Toys R Us och Ramus spanade in alla coola prylar som han hoppas kunna köpa till Julian. Mycket Star Wars så vi får väl hoppas han intresserar sig för det en dag annars lär han väl bli illa tvungen av sin pappa :)

Väl hemma så var det dags att laga lite mat. Kan ju säga att det pratas mycket mat nuförtiden när man har cravings heeela tiden. Ganska konstigt med tanken på att mina smaklökar inte längre existerar. Det enda jag känner är ifall det är sött, salt eller surt. Tråkigt, men det vänder väl snart får jag hoppas.
Vi hann iallafall planera in X antal restauranger som måste besökas snart, bla. Lemongrass, Indian curry hut, Kruai Thai och Italia Il Ristorante.
Middagen idag blev wokade grönsaker, kött och nudlar. Vi är svaga för den typen av mat och starkt får det gärna också vara.Imorgon har vi ännu en heldag framför oss. Det bli först en tur till kuratorn, därefter ska det inhandlas ny skötväska så jag slipper svära över den gamla där dragkedjan är sönder och lite gott vin. Sen blir det mot babysimmet och därefter ut till Trelleborg för ännu en god middag och trevligt sällskap.
Det blir visst ännu en bra dag!

/Sophie

3 kommentarer:

 1. Middagen ser riktigt god ut! Det glädjer mig att du är pigg och håller humöret uppe. Kram!

  SvaraRadera
 2. Härligt att du mår så bra!

  Å

  SvaraRadera
 3. Låter som du haft en underbar dag och får en till idag. Glöm inte äta en semla.
  Kram

  SvaraRadera