tisdag 29 mars 2011

Skål för mig!

Japp, mammografin och ultraljudet är avklarade och det utan smärta. Hade samma tjej som sist och hon kom ihåg mig och hur ont jag hade då.
Jag frågade om hon kunde jämföra de nya bilderna med dom gamla även fast jag vet att det är min läkare som ska granska dom och sen ge mig svar.
Hon mätte och hade sig och förklarade att det var svårt att säga exakt eftersom tumören är ojämn i kanterna vilket gör att man inte riktigt ser var den börjar och slutar, MEN hon hade goda nyheter!
Om hon räknat rätt så har mina tre behandling krympt den med hela 5mm. Låter lite och det kanske det är men gud vilken stor vinst det var för mig/oss att höra de orden!
Detta skålade vi för på möllan innan vi begav oss ut till Trelleborg.
Där blev det årets andra grillning och ytterligare en skål för vår lilla seger igår. Hela familjen Dahl med respektive och småttingar var samlade (10 vuxna och tre barn), alltså blev det som en mindre fest en helt vanlig måndag!
Tycker det är så skönt att hitta på saker mitt i veckan också och inte spara allt tills helgen.
Kanske lite lättare nu när man går hemma såklart, men vi har alltid försökt göra något utöver det vanliga lunket så man känner att man lever även fast det är mitt i veckan.

För övrigt är det riktigt tråkigt väder idag. Grått och blåsigt och fantasin för vad man ska ta sig för idag är ganska begränsad. Har köpt hem så vi kan mumsa på frasvåfflor idag och njuta lite inne i värmen istället.
Kanske blir det en tur till babyringen för inköp av ny bilbarnstol och badbalja.
Allt håller på att växa ifrån honom, eller rättare sagt tvärtom, han växer ifrån allt. Stora, stora gossen <3

/Sophie

5 kommentarer:

 1. Åååh stor skål för dig Sophie! Fantastiska nyheter! Vad händer nu då - inga mer cellgifter?

  Stor kram Jess

  SvaraRadera
 2. Jag får skåla i saft! Skönt med goda nyheter!

  SvaraRadera
 3. Åh det gläder mig! Hittade hit för några veckor sedan men inte kommenterat något innan men gör det nu. Härligt när något händer så att man kan få ha lite vardagslyx!!

  SvaraRadera
 4. Ja skål för dig!!!

  Alla medgångar, oavsett millimetrar är värda att fira i det rosa helvetet.

  Härligt!

  SvaraRadera
 5. Två grillningar?! nu får du allt ta det lite lugnt så att jag hinner ikapp ;-)

  SvaraRadera