måndag 14 mars 2011

Fullspäckad vecka, precis som det ska vara!

Nu har vårjackan åkt fram! Äntligen börjar vi få lite värme här även fast solen inte visar sig allt för mycket än.
Idag tog vi oss ner till stan för frisk luft och present letande. Det vankas ju två kalas nu i veckan. Malin som fyller jämnt och Eva som ska ha kombinerad födelsedagsfest/inflyttningsfest.
Tycker det är svårt det där med att komma på något bra att köpa ibland. Man letar ju efter den klockrena presenten varje gång och hoppas att man lyckats. Kan säga att en är avklarad och en återstår fortfarande.
Roligt men klurigt :)
Vi lunchade även på Pizza Hut. Sist jag var där var för många år sen så vi bestämde för att prova igen.
Ingen höjdare kan jag säga. Verkligen tråkiga pizzor och tråkig stämning, så det var nog tyvärr sista gången vi satte vår fot där.
Sen körde vi hem till mor och far för kaffe! Julian blev riktigt glad över att se morfar igen som varit på skidresa i Italien förra veckan, då värmer det i hjärtat!

Kan för övrigt säga att jag mått ritkigt bra sen förra behandling. Det var de fem första dagarna som var hemska sen har allt varit precis som vanligt efter det. Nu är det en vecka kvar till nästa. Jag både längtar och våndas. Jag vet ju att det i finns några genvägar i detta så därför är det bara bra att tiden går så fort mellan behandlingarna, då närmar man sig slutet ju!
Är också snart helt kal på huvudet. Såg det när jag speglade nacken en dag. Blev helt chockad. Trodde inte att så mycket hade försvunnit för jag har fortfarande en del kvar mitt på huvudet så nu blir det väl till att raka av allt en dag.

Vill också säga tack till Linus och Fanny som bjöd på ett trevligt kalas i lördags, trots att det blev kort för min del. Inte lätt att försöka få Julian till att sova borta trots att han var riktigt nannig. Dock var han på ett strålande humör hela kvällen.
Och tack Helen och Jocke för fikan i söndags. Synd att det går så långt mellan gångerna bara, det får vi ändra på :)
Även tack till Eva som skickade fin fina rosor till oss!
Nu ser jag framemot babysim, mer presentletande, heldag med Malin på torsdag som då fyller 30år!, sminkkurs som sjukhuset erbjuder oss sjuka, blodprov som förhoppningsvis ser bra ut, träffa svärföräldrarna som kommer hem från sin Usa resa och kalas gånger två till helgen!
Yes, nu laddar vi med massa roliga saker så vi klarar oss nästa vecka som då inte lär vara lika fullspäckad!

/Sophie

3 kommentarer:

 1. Underbart o höra att du mår så bra! Jag ser verkligen fram emot att träffa dig på torsdag, smörgåstårta och Ikea, kan det bli bättre ;-)

  SvaraRadera
 2. Hej Sophie!

  Jag ville titta in och säga att jag är en av dem som kikar på din blogg då och då. Den är intressant för mig. Vi sitter i samma båt, så att säga. Jag bor i skåne och jag har fått diagnosen bröstcancer, som du. På något sätt känns det bra att man inte är ensam, även om man helst hade sett att andra ska behöva gå igenom denna SKIT.

  Skönt att läsa att du fightar. Fast vad annars ska man göra! Du har en fin son och jag antar att han bidrar till den starka inställningen.
  kram till dig, vi hörs igen!

  SvaraRadera
 3. "att andra inte skulle behöva" skulle det stå :):)

  SvaraRadera