onsdag 16 mars 2011

Lycka!

Igår var det sista gången i nybörjargruppen på babysimmet. Han fullkomligt älskar att bada så nästa vecka fortsätter vi i grupp två! Funderar på att kanske själv bada med honom nu när nästa kurs börjar men har lite svårt för det här med att ta av peruken inför andra. Oavsett vad så får ju Julian bada och det är huvudsaken.
Checka in min två badpojkar. Visst är dom fina!

Älskar er!

Kvällen fortsatte med många skratt då Lina var här och stannade för både middag och kladdkakebak :)
Vi behövde nog båda två få skratta lite så det blev helt enkelt en toppen kväll!
Lina är verkligen one of a kind. Vi kanske inte hörs eller ses varje vecka men vi vet att vi har varandra och att vi alltid ställer upp oavsett vad det gäller. Ibland räcker det med att prata en stund i telefon för att känna sig som ny igen. DET är en bra vän!

/Sophie


5 kommentarer:

 1. Underbar bild.

  Du kan ju ha en badmössa på dig om det känns obekvämt med att ta av peruken. Finns ju så snygga.

  SvaraRadera
 2. Nu börjar jag ju gråta igen. Jag är så jävla bölig. Ni räddade verkligen min kväll igår, och jag somnade gott. Kraa

  SvaraRadera
 3. Kan du inte köpa en snygg scarf och knyta runt huvudet så att du kan gå och bada? Jag tycker i alla fall att du är fin som du är , med eller utan hår! Ses imorgon :-)

  SvaraRadera
 4. När jag bestämde mig för att lägga av peruken (var på en allmän badplats) kändes det fel och skämmit ngn timma. Den känslan ersattes snabbt av ngn sorts stolthet "Titta ni men jag är stark och stolt och står för min skallighet" tänkte jag. Sedan efter hand fick jag höra att jag hade en fin huvudform (tror jag alla har). När håret började växa ut och formade sig i en Tintintopp på huvudet sade fler än en att de var avundsjuka men inte vågade klippa sig så. Kort sagt var det en befrielse att lägga av peruken, att slippa krånga och svettas varma sommardagar. Dessutom insåg jag snabbt att folk inte tittade som jag trodde att de skulle göra. Det finns ju många friska kvinnor som väljer att klippa skalligt eller superkort så ingen nuförtiden höjer på ögonbrynen.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Hej Sophie!
  Kan tro att det värmer hjärtat gott när man ser denna underbara bild. Att få skratta och ha det bra tillsammans med en riktig vän är ovärderligt. Ha en fortsatt go vecka o mys massor. Var så härligt att få träffa er igår, pussa goa ungen o hälsa Rasmus.
  Goa kramar från oss, vi syns o hörs.
  Essie

  SvaraRadera