söndag 20 februari 2011

Vilken toppen lördag vi hade igår.
Först fick vi besök av Malin som kom förbi med lite nybakade kanelbullar. Det var ett tag sen vi sågs nu så vi hade en hel del att prata om. Julian fick även busat av sig en del med henne innan både han och Ramus slocknade och sov en bra lång stund.

Julian och Malin hade visst snackat ihop sig om dagens outfit ;)
Sötnosar!


Visst kan man ana början till två små riskorn här!

Jag och busfröet!

Sen på kvällen så kom Daniella och Keila över på middag. Det blev indiskgryta och papadums innan vi gav oss på en kväll med melodifestivalen och lite godis till det.
Eller ska vi kalla det "tantgodis" :). Fick lite kritik för mitt val av Rasmus och Danni som snyggt radade upp vilka bitar som inte var acceptabla i en godispåse :)

MUMS!Bra lördag, ellerhur? :)

/Sophie

6 kommentarer:

 1. Jag hade verkligen en mycket trevlig dag igår, jag önskar att vi hade de stunderna oftare! Julian har verkligen blivit stor/lång sen vi sågs sist. Och du, ditt godisval är fullt accepterat av mig. Nästa gång vi träffas så får vi kanske gå och köpa en påse med tantgodis (det passar ju mig i alla fall som snart blir 30). Kram!

  SvaraRadera
 2. Vad mysigt ni verkar ha haft det. :)

  SvaraRadera
 3. Goa, söta unge, pussa o krama honom massor från mig, vilket leende. Så härligt att ni har haft en mysig helg med eller utan "tantgodis" tyckte jag såg en laktritsbit, är nuts about lakrits. Skulle hälsa så gott från dom andra, krama Rasmus gott. Vi hörs o syns.
  Stor go kram
  Essie

  SvaraRadera
 4. hihi Så sött med kläderna.
  Roligt att läsa att ni haft det så bra.
  Kram på söndagkvällen

  SvaraRadera
 5. Hahahahahaaahahahaa!!!
  Du och Henrik kan käka Tant-godis tillsammans nästa gång vi ses.
  Så kan Ralle och jag äta RIKTIGT godis ;-)

  Puss på er

  SvaraRadera
 6. Godiset såg gott ut, det är syskonen Dahl som har fel haha.

  SvaraRadera