onsdag 9 februari 2011

Inlagd

Idag har jag sovit borta. Det blev en natt på nya infektionskliniken här i Malmö.
Efter mina prover som jag tog igår och efter att jag väntat på besked hurvida jag skulle få åka hem eller inte från kl 10-16!!, så fick jag ett rum här.
Känns trist att inte sova hemma hos mina älsklingar och hoppas att proverna visar sig bättre idag så jag får åka hem igen.

Läkarna som kommer in här och kollar blodtryck, temp, syremättning etc. har plastförkläden och munskydd för att inte ev. smitta mig med något. Dock får jag ha besök här (om man använder munskydd) vilket jag inte trodde eftersom jag ligger i ett isoleringsrum.
Så Rasmus, Julian och pappa var här igår medan mamma fick stanna hemma eftersom hon också ligger dålig i nått. Dom hade med sig lite bra att ha saker, min laptop och köpemat.
Hittade även en mystisk liten lapp i boken jag bett Rasmus ta med, ett litet brev till mig från honom.
Tack hjärtat, du vet hur man piggar upp en, jag blev så glad över det du skrivit. Inte varje dag man får kärleksbrev ;)

Nu ska jag se Malmö vakna från de stora fönsterna som finns här på rummen. Jag har utsikt över hela Södervärn.

/Sophie

6 kommentarer:

 1. Du kan väl vinka till mig om en så där 50 minuter för då är jag på väg till jobb och jag brukar passera Södervärn då ;-)

  Krya på dig!

  SvaraRadera
 2. Din stackare. Jag håller tummarna för att proverna är mycket bättre idag och att du får åka hem.
  Krya på dig!

  Pernilla

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för dig att du kommer hem, fortare än en höna sk..... ursäkta min dåliga franska. Så skönt för dig att du får ha besök av dina älsklingar, gör det lite lättare då. Kärleksbrev kan göra underverk, han är för go. Skulle hälsa så gott o skicka massor av kramar från oss.
  Stor go kram
  Essie

  SvaraRadera
 4. Rasmus är bäst. Jag vill också ha kärleksbrev. Krya på dig! Kraa

  SvaraRadera
 5. Krya på dig! och vilken kille du har, han ska du vara rädd om ;)
  kram

  SvaraRadera
 6. Att de lägger in dig beror på att de är så oöndligt rädda om dig och vill dig och din lilla fina familj det allra bästa. Men man känner sig ensam när man ligger på sjukhus tycker jag. Du kommer hem igen och alla verkar göra sitt allra bästa. Det är banne mig tur för dem!Du är en fin tjej, hälsar metta.

  SvaraRadera