torsdag 3 februari 2011

Ny laptop!

Nu har vår nya dammsugare anlänt och med den en laptop till mig! Weeeii, ja ni kan kalla mig bortskämd och min pappa för tekninörd. Är det överraskningar från hans håll så brukar det vara något tekniskt!
TACK mor och far för allt, hårda som mjuka överraskningar! :)

Vet inte vad jag hade gjort utan min familj! Ni ställer alltid upp på alla tänkbara vis och får en alltid att känna det som att saker och ting kommer lösa sig oavsett hur jobbig situation man ställs inför. Där har ni världens bästa förebilder för hur jag vill att Julian ska ha det också!

Om det inte hade varit för att datorn är ny och utan alla min fotografier så hade jag lagt upp en bild er. Men jag ska nog se till att ni hamnar här på bloggen en dag ni med! :)

Nu sover lilleman och jag känner mig hyfsat pigg. Tv mys står nu påtur med älsklingen <3

/Sophie

4 kommentarer:

 1. Trevligt med överaskningar :-) Vad är det för en dator?

  SvaraRadera
 2. Hej vännen!! Vad härligt med en ny dator! Laptop är så praktiskt o så kan du skriva var du än är. Jag läser din och Rasmus blogg varje dag o tänker på er. Love hälsar och skickar miljoner med kramar. Hälsa Rasmus i lille killen. Vi saknar er <3

  SvaraRadera
 3. WTF!!! LAPTOP!!! Måtte du bli frisk snart så jag kan fortsätta trakassera dig och allt blir som vanligt ;) (Nu känns min nya ugn sjukt tråkig)
  Försök varva ner även om du har spring i benen o sköt om dig ordentligt. Använd alla runt dig nu vi finns här.
  Kram / Bror

  SvaraRadera
 4. Hej min lilla Propp!
  Alltid kul med nya teknikprylar! Är den rosa??=) (inte dammsugaren alltså)
  Stora kramar
  Hanna

  SvaraRadera