torsdag 3 februari 2011

Nu är vi inne på dag tre efter första behandlingen.
Jag känner mig fruktansvärt trött från och till och illamåendet är där och lurar så smått. Hoppas det inte blir värre än såhär nu första gången även fast dom sagt att det kan ta några dagar innan man kan börja känna sig dålig. Får inte glömma att många mår ganska så hyfsat under själva behandlingen så det är som sagt väldigt individuellt. Har dock fått fina rosiga kinder, hehe, en liten allergisk reaktion, men den klär mig :)
Får inte heller glömma att hämta mitt nagelkit som jag skulle tagit i tisdags. Oftast får man torra händer och lite såriga nagelband, de kan även bli missfärgade och höja sig lite från sitt fäste. Ja det finns mycket med denna medicin som ska göra mig frisk som jag kommer får en massa konstiga biverkningar från. Men det är det värt!
Håll tummarna att jag slipper det värsta!

Fick jättefina blommor igår med ett blomsterbud. Det var från Göran, Monica och Robert som var våra grannar under flera år när vi bodde i huset! Tusen, tusen tack!Måste än en gång säga att alla era fina kommentarer och fina ord som visar att ni är där betyder så himla mycket för oss och för mina föräldrar just nu! Tack igen!

Det som händer nu fram tills nästa behandling den 22/2 är två blodprover som ska tas nu med jämna mellanrum för att se hur mina värden ser ut, ifall jag är extra känslig mot infektioner etc. omläggning av pick linen och de dagliga pillerna mot illamående och mina sprutor. Alltså färre besök på sjukhuset, skönt.

Nu blir det lek och bus med lilleman här hemma medan pappa Rasmus är ute och köper ny dammsugare.

/Sophie

3 kommentarer:

 1. Skönt o höra att du mår hyfsat bra. Ny dammsugare! Inget kul att lägga pengar på. Julian kanske kan agera lite dammuppsamlare nu när har snurarr runt på golvet? Bara ett tips ;-)
  Kramar i massor!

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Vill bara tala om att det inte är så lätt att skriva när man håller tummarna för dig, he, he, men det gör vi kan du tro. Skönt att höra att du mår relativt okey och att det blir färre sjukhus besök. Skulle hälsa massor från allihopa och dom håller alla tummar o tår också. Hälsa o krama Rasmus, pussa Julian så gott från mig.
  Stor go kram
  Essie

  SvaraRadera
 3. Så fina blommor, snällt av dem. Tack för bilden i morse, den gjorde mig gladast av allt :) Kraa

  SvaraRadera