lördag 5 februari 2011

Middag hos brorsan

Nu har gamla vanliga Sophie kommit tillbaka igen och jag hoppas verkligen det förblir så innan det är dags igen.
Har dock sovit som en kratta inatt men gick gladeligen upp 05.56 när Julian vaknade och började snacka i rummet bredvid. Vi hade en riktigt härlig morgon med massa kel och bus, en portion gröt hann vi med också innan det blev dags att sova en stund till.
Kände redan då att detta kommer bli en bra dag men vågade inte ritkigt planera in något eftersom jag lärt mig hur snabbt det kan vända från en timme till en annan.

Jag hade redan avbokat planer med Malin som ville komma hit på en fika och med min bror (Marcus) och hans sambo (Ramak) som ville bjuda på middag. Men när klockan närmade sig tre så tänkte jag att vad sjutton, just nu känns det ju bra så vad ska jag då vänta på, att det ska bli bättre kanske? Nej, så jag packade ner Julian i bilbarnstolen och åkte över till min bror och så trevligt vi hade och vilken underbar mat dom bjöd på!
Indisk gryta med gott saffransris, mango chutney, söt yoghurt sås, papadums och nanbröd och till dessert varm banan i ugn med apelsinjuice och farinsocker samt vaniljglass.Tummen upp för kockarna!

Detta har med andra ord varit en riktig toppen dag!
Nu avslutar vi med mys i vanlig ordning. Här kommer lite bilder från dagen!
 Goda maten!
 Älskade barn
 Kusinen Oliver med legotornet som farfar har byggt

Oliver, Julian och pappa (farfar) med finskjorta ;) 

Ses snart igen! <3


/Sophie

6 kommentarer:

 1. Det glädjer mig att höra att du haft en bra dag! Jag blir alldeles lycklig av att du orkat ha en normal dag med dina nära och kära. Ser att Julian fått på sig en "sagellapp", är det tänder på G? Tänker på er varje dag! Kram (så STOR Oliver har blivit!)

  SvaraRadera
 2. skönt att du känner dig bättre, en dag kanske vi oxå kan träffas ju....

  Kram Jane

  SvaraRadera
 3. Hej "Soffan"

  Vi tänker på er varje dag och läser era bloggar. Beundransvärt att ni orkar skriva så detaljerat om er vardagskamp och att ni båda har stor framtidstro och optimism är fantastiskt att läsa. Kanske bloggandet är en superbra medicin!

  Så härligt att du är piggare och får andrum mellan drabbningarna att ladda batterierna. Du verkar vara superstark!

  Massor av kramar från
  Annika, Bruno, Caroline o Charlotte

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Det gör gott i hjärtat att höra att du hade en bra dag och kunde komma ut, betyder otroligt mycket. Skickar massor med varma hälsningar o goa kramar från oss runtom. Pussa Julian o krama Rasmuss så mycket. Tänker på er o saknar er.
  Stor go kram
  Essie

  SvaraRadera
 5. Så härligt att du orkade komma förbi igår, det hade INTE varit samma utan dig! Jag beundrar dig sååååååå, du vackra, kloka, modiga tjej!

  Massor av kramar
  Ramak

  SvaraRadera
 6. Å vad Julian är sot Sofie :) Maya här förresten, från Bromölla. Kommer du ihåg mig? :) kram på dej

  SvaraRadera