torsdag 24 februari 2011

Home sweet home!

Weeei nu är jag hemma igen! Lite piller (läs antibiotika) så ska jag vara fit for fight inom kort och redo för omgång nr två på måndag!
Skönt att få ett litet avbrott ändå även fast man såklart vill sätta igång direkt. Men kroppen behöver komma ikapp sig, jag får en bra helg på köpet och Rasmus kan i lugn och ro träffa sina vänner på lördag kväll och ta några öl. Toppen tycker jag!
Visst ska man se på saker och ting positivt!

Och kolla in vilken liten goding som satt i bilen och väntade på sin mamma i gubbakeps och MFF hoodie.


Dagen i övrigt har varit ganska lugn som det brukar nuförtiden. Har tagit igen massor av bus och uteblivna pussar med Julian. Vi har också övat oss på att sitta även fast han blivit så mycket duktigare bara på de två dagar jag varit borta.
Under tiden som man ligger där på sjukhuset så har man så mycket tid att tänka och ni som känner mig vet att jag redan i vanliga fall ibland kan grubbla en gnutta för mycket på saker.
Hursom helst som blev det bra grubbel denna gången. Jag tänkte på så mycket jag och många runt omkring mig har ändrat sin inställning till livet sen detta hände. Hur man i vardagen sollar bort ännu mer vad som är oviktigt. Känns som man lever ett rikare och lyckligare liv nu på ett vis då man tar tillvara på allt så mycket mer. Man vet att saker kan förändras så snabbt.
Önskar naturligtvis att detta aldrig hade hänt oss men jag är så mycket mer mån om livet nu och försöker verkligen leva det fullt ut även fast det är lite väl många hinder just nu.

Ska hinna med en liten stund i soffan framför tvn med älsklingen innan jag ger upp och beger mig mot sängen. Inte blir man utvilad för man ligger på sjukhus :)

/Sophie4 kommentarer:

 1. Skönt du är hemma igen, och visst är Julian lik Rasmus, ser det idag på den underbara härliga bilden du lagt upp , kram Farmor.

  SvaraRadera
 2. Så härligt at du är hemma igen, Sophie och vilka underbara bilder på Julian, goa ungen. Pussa Julian från mig o hälsa Rasmus från oss.
  Stor go kram
  Essie

  SvaraRadera
 3. Ha nu en härlig helg med dina härliga killar :)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vill ge dej lite uppmuntran om jag kan. Fick bröstcancer när jag var trettiofyra år gammal. Nu är jag femtiotvå år. De flesta som blir färdigbehandlade och cancerfria när det gäller bröstcancer klarar sig ju utan återinsjuknande. Jag har dock återinsjuknat med spridning men med bra bromsmediciner har jag klarat snart sex år sedan det senaste insjuknandet. Med god livskvalitet! :)Jag mår helt ok idag men får cellgift i tablettform.
  Det finns så otroligt mycket de kan göra på onkologen när det gäller just bc.

  Kram!

  SvaraRadera