torsdag 27 januari 2011

Vilken dag!

Vilken dag! det blev jobbigare än vad jag trott, men skönt att hunnit med så pass mycket som vi faktiskt gjorde idag. Pick Linen är på plats och det känns helt okej. I vanliga fall brukar man försöka sätta den lite högre upp på armen, men mina kärl låg så pass nära artären så det var lite kruxigt. Det slutade med att hon fick sätta den precis ovanför armvecket vilket gick mycket lättare. Ont gjorde det med alla sticken och rotandet i armen men så fort hon hittat rätt så försvann den värsta smärtan. 
Yes, nu ska vi vara goda vänner i ca 5 månader

Mammografin var ett rent helvete! Jag hade förväntat mig samma känsla som för en månad sen då jag gjorde det sist, men så blev det inte. Sen dess har jag blivit mer öm och bröstet känns stenhårt.

Tårarna sprutade, och tre gånger fick hon pressa fast bröstet för att få bilder från olika vinklar. Fasar redan för nästa gång detta ska göras, det lär ju bli några fler!

Nu är jag trött som ett ålderdomshem och ska strax bädda ner mig i sängen och titta lite på tv.
För er som inte vet så har även Rasmus börjat blogga om detta elände. Kolla in hans sidan Nu jävlar kör vi


Godnatt!
/Sophie

5 kommentarer:

 1. Ja på med mysfaktorn nu hjärtat, och på det igen imorgon....phu...men sen får ni lte god mat till kvällen. Pussa min dejt för dagen, vi hade det jättemysigt. Kram farmor

  SvaraRadera
 2. All respekt för dig, Sophie och Rasmus, ni skall veta att det är många som tänker på er. Kan tänka mig att det har varit en jobbig dag, så kryp långt ner i sängen och kolla in något bra program, om det finns vill säga, he, he. Lycka till imorgon, såg lilleman idag och han sov så gott, goa ungen. Hälsa o krama Rasmus o pussa Julian så mycket från mig.
  Stor go kram från alla.
  Essie

  SvaraRadera
 3. Med gåshud över hela kroppen, håller jag alla tummar och tår att allt går bra i Er kamp!! Stor kram, jag beundrar dig!

  SvaraRadera
 4. kram sophie ....kram sandra o elias

  SvaraRadera
 5. Hej Sophie! Vet inte om du fick mitt SMS men ville igen berätta att vi tänker på er hela tiden. Och vad ni än skulle behöva finns vi här. Många många kramar från Love och mig <3 <3 /Eva

  SvaraRadera