söndag 23 januari 2011

Mysig helg

Denna helgen har varit kanon!
God middag med mina föräldrar både på fredagen och lördagen faktiskt.
Rasmus och pappa fixade så att vi numera har ljus i vår hall och jag fick storstädat och putsat fönsterna medan min mamma tog en lång promenad med lilleman.
Julian har även fått provat sin hoppgunga för första gången och idag var vi i Dalby och hälsade på en arbetskamrat till mig.

Myser i mammas och pappas säng

Bus med Pappsen

Nya favoriten! Tack farmor och farfar <3

/Sophie


9 kommentarer:

 1. Vilken fin bild på Julian i sängen och vilken fin nalle ;-)
  Trevlig att höra att er helg varit bra. Hoppgunga... det låter som en superbra grej till en kille med så mycket sprattel i benen som Julian :-)

  SvaraRadera
 2. Sån gunga vill jag me ha! Saknar er

  SvaraRadera
 3. Älskar bilden av dig och Julian, så sööööööta båda två! Mysigt att äntligen få se er lägenhet, även om det bara blev en snabbis! Lycka till imorgon, håller tummarna för utförlig information och schemalagda tider m.m. Kram

  SvaraRadera
 4. Goa söta unge, härliga bilder. Jättebra att du ändrade så att man kan svara som på Dannis o Alex bloggar. Tänker på er och skickar massor av kramar o hälsningar. Pussa Julian och go kram till er båda.
  Essie

  SvaraRadera
 5. Hahahaa! Tårna på första bilden pekar rakt upp. Så gulligt!

  Vi ses nog imorgon. Kram

  SvaraRadera
 6. awe, lille söte julian!
  får snart komma in och hälsa på och se hur ni bor, har ju fortfarande inte fått göra det!
  kramar Nela :)

  SvaraRadera
 7. Hej Sofie med familj! Du är en fin tjej, det har vi alltid tyckt och kommer alltid att tycka. Det är en svår tid du går igenom, men du klarar det - med så mycket styrka du har och kärlek runt omkring dig!! Vilken gullig gosse ni fått! Vi finns för dig och er och tänker på dig! Kramar från Metta och Gert.

  SvaraRadera
 8. Hej! hittade hit via Dannis blogg. Ville mest bara skänka er massor av pepp och "jävlar anamma" styrka! Detta klarar ni!
  Guud så söt Julian är! Själv väntar jag också en pojke! :) Kram Stina

  SvaraRadera
 9. man blir så rädd när man läser att så unga kvinnor får bröstcancer=8 Man börjar tänka på sina egna tuttar. Kanske ska man göra en mammografi? Gör cancerknutor alltid ont? Man har ju massor med körtlar jag tycker det är svårt att känna och klämma på mina bröst och ganska obehagligt med för den delen=(

  SvaraRadera