tisdag 25 januari 2011

Inte mycket klokare

Ja, då har vi varit på dagens sjukhusbesök. Tyvärr fick vi inte reda på det vi egentligen kom dit för, ifall jag har HER2 eller inte. 
Vi fick lite klarhet vad gäller det här med studien. Nu har jag valt att gå med i den på villkoren att det lyckas göra alla det här extra undersökningarna tills den 1/2 så vi slipper dra ut på cellgiftsbehandlingen. Jag kan när som helst dra mig ur och har alltså inte bundit mig till något. 
Nu får vi hoppas att det lyckas trolla fram lite tider till mig som är inom tidsramen. Skulle det skilja på en eller två dagar så får vi ta det beslutet då. Imorgon får vi besked iallafall!

Jag var även inom frisörsalongen Sex Stolar och fick beställt en tid. Fick ju en remiss för peruker nu innan i veckan och det känns som det kanske är dags att ta tag i det nu. Hon som jag ska gå till verkade jättegullig. Känns som detta kommer bli bra.

Nu blir det snart varma mackor men innan dess ska vi försöka natta lillen. Blir nog sent idag med tanke på så mycket han har sovit.

/Sophie

9 kommentarer:

 1. Är det nåt knäppt med klockslagen på bloggen? Jag blir förvirrad över inläggen. Detta skriver jag t.ex. kl. 19.40. Hoppas det löser sig med studien. Kanske inte är hela världen om du missar den.

  SvaraRadera
 2. Vad innebär det om du har HER2 eller ej?

  SvaraRadera
 3. lycka till med allt, du är stark!

  SvaraRadera
 4. Klokt beslut, som sagt följ din magkänsla. Bra att du fick fin kontakt med din nya (frisör). Nu kan du ju exprimentera lite, med färg och längd.Att ta nåt man alltid längtat efter, långt till rumpan eller ändra på färgen lite grann...hehe. Jag är säker på att dem är superduktiga på att hjälpa till med valet,ringer ni imorgon ??? Kramisar till er så länge/ farmor

  SvaraRadera
 5. Varma mackor låter gott, njut av middagen och passa på att slappna av lite. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej på er båda!
  Skönt att du slipper dra ut på behandlingen och att du kan dra dig ur när du vill. Det är nog som man säger, följ din magkänsla. Tänker på er och skickar massor av kramar från alla håll o kanter. Varma mackor är aldrig fel, mums. Lycka till imorgon, hälsa Rasmus så gott o pussa Julian från mig.
  Stor go kram
  Essie

  SvaraRadera
 7. Jag beundrar dig Sophie. Din styrka & ditt mod kommer att ta dig genom allt det här.

  Kramar till er...

  SvaraRadera
 8. Vill bara skicka lite styrkekramar!

  SvaraRadera
 9. Kära Sophie, det berörde mig starkt när Lina berättade det tråkiga beskedet. Men som du skriver, "Tillsammans är vi starka" och det tror jag på. Värmer mitt hjärta när jag ser bilderna på dig och din familj. Det här kommer ni att fixa tillsammans och du ska se, när du genomlevt denna resan, kommer du ut som en ny och ännu starkare Sophie.
  Du finns i mina tankar och jag kommer att följa din resa här på din blog.

  Många kramar från Sussi

  SvaraRadera