onsdag 19 januari 2011

19/1

Imorse var det dags för lilleman att få sin 5månaders vaccination. Detta klarade han verkligen galant precis som förra gången. Då blev han bara lite gnällig och sov en hel del men nu slapp vi till och med det och har haft en hur bra dag som helst.
Mamma och Pappa kom förbi i eftermiddags och hjälpte till med vår diskmaskin som vi äntligen skulle få installerad! Vi bjöd på god indisk gryta och Julian fick busat massor med sin mormor och morfar.

Imorgon hade vi egentligen ett möte inplanerat med försäkringskassan men fick lov att skjuta på det. Telefonen ringde idag när jag var på Maxi och det var från kvinnokliniken. Eftersom jag snart ska påbörja min cytostatikabehandling som kommer att påverka koppen på olika sätt så har vi valt att frysa in ägg ifall livet nu bestämmer sig för att jäklas ännu mer med oss.
Oron väcks i mig  varje gång jag vet att vi ska till sjukhuset. Så många beslut man måste fatta och så mycket nytt att lära och ta in.
Nu hoppas jag bara att detta ska gå smidigt och att vi hinner slutföra det innan den andra behandlingen sätter igång så det inte krockar med varandra. Är bara så himla glad att vi hann med att få lille Julian <3
 

2 kommentarer:

  1. Julian gjorde ni bra, han är en riktig goding! Hoppas att det går bra på KK. Kram

    SvaraRadera
  2. Cancer är verkligen ett jävla skit. Det förstör så mycket, och det är tyvärr så många som blir drabbade. Vi har själv blivit drabbade i familjen då min styvmor (45 år gammal) fick bröstcancer för fyra år sedan. Fick gå igenom en massa behandlingar och det var en tuff tid, men det var faktiskt inte så farligt som hon trott, enligt henne själv. Idag är hon frisk och har fått ett nytt bröst..

    En fråga - hur upptäckte du din bröstcancer? Kände du knölen själv? Hade du ont? Anledningen varför jag frågar är att jag själv bokat tid till mammografi eftersom jag har ont en liten bit under armhålan, och har stickningar ut i armen. Visst känner mig sig nojig, men bättre att kolla i tid.

    Känner inte dig, men vill skicka en stor kram till dig och jag håller tummarna att du kommer ur detta som en starkare människa! <3

    SvaraRadera