måndag 2 maj 2011

Helgen i bilder

Julian sover, Rasmus är på fotboll med Linus och jag sitter här och myser i soffan och mår förvånansvärt bra trots att jag fick behandling idag (Tack för det herr Kortison).
Klockan 09.00 var det tid att infinna sig på sjukhuset. Jag förväntade mig att vara där i tre timmar som tidigare men idag tog det bara en timme! Hade glömt att det gick så fort då jag fick TAX första gången. Tummen upp på den alltså. Något annat positivt var att jag slipper huvudvärken som jag fick utav FECen så sjukhusbesöket blev helt okej.
Vill även tacka Ida som tipsade i sin blogg om att man kunde få ögonfransar på remiss så jag frågade min sköterska om det även gällde mig då hon bor i Stoockholm och jag i Malmö och reglerna kanske är olika. Hon verkade ganska ovetandes om det gick och hade tydligen aldrig gjort det förr men sa att hon gärna skriver en remiss till mig som ska gälla ETT ÅR!!
Så imorgon har jag tid på Carl M Lundh för att prova ut något fint som kan passa mig.
Eftersom jag var själv på sjukhuset då lilleman fick vara hemma med pappa så tog jag en sväng inom Triangeln också. Fick köpt en fin tunika och en lång sommarklänning innan dom möte upp och vi begav oss mot Lilla torg för lunch. Julian gick heller inte tomhänt från stan utan blev lite leksaker och en skön kort sommarbody rikare.

Här kommer "lite" :) bilder från Keilas ett års kalas, Ellas ett års kalas och söndagsmys i Trelleborg hos farmor och farfar.

Födelsedagsbarnet Keila på nya fina cykeln

Söta kusinen Vendela
Julian hos farmor
Tummen upp för fantastisk mat!
Keila Provsmakar sin tårta
Söta Ella öppnar paket
TITTA!

Fick även gotter på Ellas kalas :)
Fina Eva med lille Alexander i magen
Massa kusin bus


Lilla Rut blir nog en Wilma istället. Puuhh :)
Hela kusingänget ska badas
Min Vilding! 

Nu ska jag njuta av resten av dagen då jag fortfarande mår bra! Och hoppas att jag kan sova lite bättre inatt trots att jag är hög på Kortison.
Hörs vi inte på ett tag så ligger jag och tar igen mig för näst sista gången!!!
Snart har jag nått delmål ett!

/Sophie

6 kommentarer:

 1. Vad glad jag blir över att du inte mår så dåligt denna gången! :-) Och vilken härlig bild på Julian (den sista):-) Kram

  SvaraRadera
 2. vilka fina tårtor de fick de där ettåringarna!

  bra att du nämner lösögonfransarna, har också funderat på det efter att ha läst att Ida fick och funderat på hur det är i Malmö (inte för att jag behöver, men något säger mej att jag kanske kommer nå dit...). Då kanske jag kan fråga sköterskan?! Ingen har nämnt något om det än.

  SKÖNT att du mår bra och når delmål! Kram:)

  SvaraRadera
 3. Skönt att du mår så fint :) Visst blir man glad av det lilla, som att bara behöva sitta en timme istället för 3 med taxen? :) Jag har nu fyra dagar senare åkt på biverkningarna med badabang men det går ju över, och nu är det ta mig fan sista jäkla gången. Nu e det nära för dig också!
  Lycka till med fransarna!

  KRAM

  SvaraRadera
 4. Det gör så gott att höra att du mår bra, Sophie. Hoppas att du får sova gott inatt, trots Herr kortison. Underbara bilder som gör en glad, när man ser dom. Lycka till imorgon, pussa goa söta Julian o hälsa Rasmus så gott.
  Massor med styrkekramar till er. Vi ses o hörs.
  Essie

  SvaraRadera
 5. Vilket fint kort på hela kusinligan-i vänta på bad!
  de är faktiskt ganska lika alla tre!!

  SvaraRadera
 6. Fint att du mår bra. Vad hände med mina tips på hundnamn? Jag tyckte mina va bra.. fast nu har jag glömt dem haha. Kraa

  SvaraRadera