tisdag 31 maj 2011

Nu har de värsta biverkningarna avtagit.
Nu blir det inte sämre utan bara bättre och bättre. Kan knappt förstå att jag är färdig med denna biten nu.
Man kan säga att det firades med en toppenhelg.

Mamma och pappa var här på middag och fotbollstittande i lördags. Ralle gjorde supergod boeuf bourgogne till oss och säsongens sista potatispuré.
I söndags blev vi bjudna på riktig japansk mat, Sukiaki.
Det var en upplevelse. Gott kött, tofu, glasnudlar, purjolök, någon form av rot och svamp som man tillagade efterhand i en stor gryta på bordet. Detta åt man sedan tillsammans med rått uppvispat ägg och ris.
Tusen tack för jättegod mat Yoko och Erich!
Glömde såklart ta foto även fast kameran var med men lånar en bild från Dannis blogg.Mätta och belåtna åkte vi vidare mot Trelleborg. Nästintill hela familjen Dahl var samlad så det blev två riktigt mysiga dagar hos svärföräldrarna!

Idag väntar läkarbesök uppe på cytostatikamottagningen.
Ska bli skönt att åka upp där och veta att jag inte är där för någon ny behandling. Men önskar såklart att jag slapp åka ditt överhuvudtaget. Får en så stark obehagskänsla när jag stiger inom dörren.
Förmodar att det är vanlig undersökning och uppföljning som ska göras idag. Se hur det ser ut och ja, göra ett litet avslut kanske innan nästa steg.

Börjar känna mig lite nervös nu inför operationen. Den har kännts så långt borta innan så jag har bara kunnat skjuta den åt sidan. Men nu är det 20 dagar kvar sen ligger jag där.
Jag har försökt föreställa mig hur det kommer kännas och se ut efteråt. I mina ögon är det ingen vacker syn, men jag antar att man vänjer sig.
Kanske blir man så bekväm och accepterar det såpass att jag aldrig gör den där plastikoperationen efter tre år. Vet inte om jag vågar låta någon röra om i grytan igen med ny operation när kroppen äntligen har återhämtat sig. Fast de beslutet ska jag inte ta idag som tur är. Tiden får väl utvisa vad jag väljer i slutändan.

Nu ska jag se till att få i mig lite frukost innan vi sparkar igång denna dagen.

Förresten, varför kan jag inte kommentera på andras bloggar längre?
Kommer bara tillbaka på min inloggningssida så fort jag trycker på "skicka".

/Sophie

5 kommentarer:

 1. Härlig helg

  Jag ska säga att jag varit stursk över hur jag ser ut. Det har liksom inte gjort nåt. Men nu är jag lite lessen igen. Med linne ser man att det fattas nåt, och utan hår (när det är varmare), och med piccline bandage på armen. Ja då blir jag lite lessen.

  Det där beslutet om op igen om några år. Ja det väntar man nog bäst med. Är inte heller sugen på att öppnas upp igen. Kanske sen.

  Vi tar ett steg i taget. Det bästa är att vi blir friska! Sen hur man ser ut har ingen betydelse i det långa loppet, eller hur?!

  Det kommer gå fint för dig med.

  KRam Helena konstochcancer.blogspot.

  Nä jag har oxå problem med Blogger och fler med oss. Blir gaaalen men kan inte lösa det!

  SvaraRadera
 2. Sophie, blogger gjorde en uppdatering i maj och efter det började det att krånga, Jag fick dock tipset från en gammal bloggvän som är en fena på webläasre etc att ladda hem Chrome som webläsare då blogger använder sig av sin egen webläsare, dvs chrome. Klicka på länken nedan, och följ anvisninagrna. jag gjorde det igår och nu funkar allt som det ska för mig igen...

  http://www.google.se/chrome
  Kram kram till dig och hurra för ditt delmål, du kommer att fixa operationen lätt som en plätt...

  SvaraRadera
 3. Menar alltså blogspot....(blogger är ju samma sak för mig)

  SvaraRadera
 4. Tazz&Kram och Trevlig helg önskar jag och Ligan

  SvaraRadera