onsdag 25 maj 2011

Jag är i MÅÅÅLL!!!

Iallafall har jag nu nått delmål ett utav tre!
DET är stort kan jag säga. Dock tar jag inte riktigt ut något firande än, det får vänta tills jag avverkat biverkningarna som lär komma när som helst.

Det var en skön känsla att komma in på mottagningen för sista behandlingen. Både Rasmus och Julian var med mig och vi var färdiga drygt 1½ timme senare. En stor kram och massa lyskoönskningar fick jag när vi var färdiga av sköterskan som följt mig genom hela resan. Nu ska jag inte dit mer för att få några cellgifter utan bara för samtal med läkaren. Kommer kännas konstigt eftersom det hunnit bli en så stor del av mitt liv på denna relativt korta tiden. Men nej, jag lär ju inte sakna det!
Vi tog lite bilder dagen till ära. Mycket för att kunna visa upp för Julian sen att han också var med mamma på sjukhuset ibland.


De bästa!
Här sjungs det "mormors lilla kråka"
Aj, aj, aj inte leka med mammas slangar!


Eftersom jag var fullkomligt speedad av allt kortison så passade jag på att ta en tur med mamma till Ikea för lite inköp så vi kunde barnsäkra hemmet här. Nu är det ordning och reda i skåpen, gamla mediciner är utrensade och lämnade på apoteket och alla farliga kemikalier är nu utom Julians räckhåll.
Det blev hur bra som helst och klockan 00.00 kastade jag in handduken.

Idag har jag kännt mig tröttare och lite smått irriterad men det brukar ju gå hand i hand med trötthet.
Vill att dessa dagarna ska gå fort nu så att jag äntligen kan se ljuset, att nu kan det bara bli bättre. Inte ska jag brottas mot fler cellgiftsbehandlingar (peppar, peppar) om tre veckor utan nu får jag kanske äntligen bli pigg igen.


/Sophie


13 kommentarer:

 1. Sjöng du Mormors lilla kråka med Jojjes melodi eller den klassika? ;-)
  Hahahaa!
  Så fort du känner dig bättre tar vi ett glas vin och firar delmål ett!
  Puss på er

  SvaraRadera
 2. En stooooor, go kram skickar vi Sophie och grattis till delmål ett. Du får pussa goa Julian och hälsa Rasmus så mycket. Vi syns o hörs snart. Hälsningar från öst o väst.
  Essie & Co

  SvaraRadera
 3. Jag delar lyckan med dig och din familj i mina tankar. Så fort du känner dig bättre och orkar med besök så slå en pling så kommer jag och firar lite med dig med en hemmagjord rabarbersmulpaj! Kram

  SvaraRadera
 4. Så skönt att denna biten är över, glädjer mig att höra att vi ska ha lite kalas igen, hehe. Jojje tycker ju att det är så kul med våra härliga sammankomster,och champagne låter förbaskat gott tycker jag. Är sonen min fortfarande mycket bedrövad över matchen i tisdags? Snopet , är väl rätt uttryck, synd om alla MFF fansen ialla fall. Kramisar från oss i Trelle!!!!

  SvaraRadera
 5. Tjohoo! Äntligen Sophie :)
  Hälsa mannen din o ge Julian en stor blöt puss från "svärmor" ;)
  Kramar

  SvaraRadera
 6. Bra jobbat Sofie! Vi hejar på dig här i Sthlm! Kram jessica & Tobias

  PS Hälsa Rasmus!

  SvaraRadera
 7. Du vet inte vem jag är, men jag har läst din blogg sedan ett par månader tillbaka. Stort grattis och massa, massa lycka till nu! Du är så stark och det stärker andra också i vad det än må vara :)

  SvaraRadera
 8. Grattis Sophie!!! <3<3<3 Stor kram

  SvaraRadera
 9. Åh, grattis fina Sophie! Skönt att vara ett steg närmre mål! Tänker på er jätte ofta och tycker ni är en sån fin och stark liten familj!

  Kramar i miljoner

  SvaraRadera
 10. YAY!!! Im so happy for you :) Hoppas du får må OK! Kram

  SvaraRadera
 11. Supergrattis till dig Sophie...du har kämpat väl // Helén (mebreast)

  SvaraRadera