lördag 30 april 2011

Fullspäckat som vanligt!

Vi har haft en bra vecka som bara fortsätter. Träffat en massa härliga vänner, fikat, gungat med barnen ätit goda middagar och nu under helgen väntar två stycken 1års kalas.
Idag för Keila, Jullemulles kusin och imorgon för Ella, vår blivande svärdotter ;)

Igår blev en lugn kväll för min del. Rasmus var ute och träffade gamla arbetskamrater och bästa vännen Martin som är hemma i Sverige ett par dagar och jag bäddade ner mig i soffan, senare sängen och bara njöt av lite egentid.
Måndagen närmar sig och därmed näst sista behandlingen. Snart, snart är det över!
Den 16e april är det dags att träffa kirurgen och diskutera igen om operationen. Känns bra att saker och ting börjar snurra igång nu så att man kan känna att man kommer någonstans.

Kan även meddela att jag numera har ytterst få ögonfransar kvar vilket inte känns något vidare.
Vart tog min långa mörka och många fransar vägen. Kommer dom att komma tillbaka i samma kavlitet eller kan det också ändra sig precis som håret?
Ögonbrynen börjar också försvinna men stråna där har bara brutits och blivit kortare så med lite magi så ser dom ändå okej ut änsålänge.

Nej nu är det dags att slå in paket och göra det sista innan vi beger oss mot prinsessans allra första födelsedag!

/Sophie

3 kommentarer:

 1. Kikar in och önskar en
  underbar Valborg !
  Tazz&Kram

  SvaraRadera
 2. Halloj tjejen, YES det går åt rätt håll, JIPPE JIPPE! Har du fått lösögongfransar? Jag var och hämtade ut ett sexpack här om dagen. Inte för att jag kommer att använda dem särskilt mkt, men i fall att tänkte jag. Mina bryn är också så där, ser ut som de gått av någon mm utanför, men nästan helt borta på vissa ställen. Just ögonfransar och bryn är så... tomt utan och jag upplever att jag ser sjukare ut...
  Mitt hår växer dock rätt OK tycker jag, jag ser ju på håll helt skallig ut, så peruken får hänga med ett par månader till, men det händer iaf nått, nått litet...ett tecken på liv, och dom små rackarns tecknen suger jag i mig.
  Snart dags för kirurgi alltså? Har du datum för op?

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Om jag förstår rätt är det behandling idag. Lycka till! Sen är det bara en gång kvar.

  Kram
  Å

  SvaraRadera