torsdag 7 april 2011

Tack Lena!

Så små saker som kan göra en så glad.
Idag när jag kom hem så låg där ett litet vykort i brevlådan. Det var från min moster Lena. Hon har skickat lite kort då och då med peppande ord till mig, så härligt!
Inte ofta man får brev eller kort längre, mest tråkigt post, men när man väl får något så blir man verkligen glad.
Tack Lena!


Imorgon går vi in i sista helgen innan nästa behandling. Inga storslagna planer änsålänge, men de dyker säkert upp. Skönt att inte ha för mycket inplanerat utan ta det lite som det kommer för en gångs skull.
Jag älskar att planera annars, eller rättare sagt ha något kul som ligger framför en så man har något att se framemot.


Ska försöka skicka in papprena till den onkogenetiska mottagningen i Lund imorgon också. Ska ju försöka reda ut ifall min sjukdom har varit ärftlig osv.
Utifrån detta så bedömmer dom väl risken och tar sedan ställning till ifall dom tycker det är nödvändigt att kanske operera bort båda brösten.
Har såklart gått i dom tankarna själv också. Man vill ju minimera riskerna för att detta ska kunna hända igen och jag får ju isåfall två nya en dag.
Men jag behöver inte ta dessa besluten ikväll så jag kan ju grubbla ett tag till.


Imorgon är det dags för att lämna blodprov igen. Hoppas det går fort denna gången. Tycker det tar en evighet att sitta där och vänta.
Nu, lite tv.


/Sophie

5 kommentarer:

 1. Var ute och gick i Rosengård idag med en tjej på jobb när vi mötte 3 flickor som var jättenoga med att gå med samma ben samtidigt. Då kom jag att tänka på när vi var små och gick likadant, dessutom arm i arm. Haha. <3

  SvaraRadera
 2. Hej Sophie!
  Satt precis innan o tittade på dom söta valparna, blev onekligen inte ett dugg sugen på att skaffa hund, he, he. Skickar massor av kramar till er o hoppas att helgen blir bra. Hoppas du inte fick sitta o vänta för länge. Pussa goa Julian från mig o hälsa Rasmus. Vi hörs o syns, goa hälsningar från oss.
  Essie

  SvaraRadera
 3. Hej Sophie
  Tittade in lite snabbt på din blogg, jag brukar inte kommentera men idag måste jag göra det. Din son sitter själv nu så jag tror att det är läge att SÄNKA HANS SÄNGBOTTEN. Jag så att ni har den i upphöjt läge, som dom säger: en olycka kommer sällan ensam....

  Kramar och lycka till dig och din familj.

  SvaraRadera
 4. Hejsan! Sängen är sänkt sen någon dag sedan, som du säger, man vet aldrig när det händer om det händer :). Tack ändå!

  SvaraRadera
 5. Ha en underbar helg !
  TaZZ o Kram

  SvaraRadera