torsdag 14 april 2011

Fed Up!

Nu är det fjärde dagen sen jag fick mitt dropp.
Känns som det kommer ta längre tid att återhämta mig nu än vad det gjort de förra gångerna.
Har legat hela dagarna och bara vilat. Rasmus och Julian har varit på äventyr både i tisdags och onsdags, men idag är dom hemma med mig.
Jag har kunnat äta bättre än vad jag gjort tidigare såhär efter en behandling men har en hemsk huvudvärk som inte går att beskriva för andra än de som själv fått cellgifter.
Det är samma känsla som när man får eperubicinet. Då trycker och spänner det över näsan och pannan på ett väldigt obehagligt sätt. Känner mig frustrerad.
Vill bli av med det NU!!

Mår även fysiskt illa av vissa saker när jag tänker på dom. Som när jag ser mig själv ligga i sjukhussängen med de tre droppåsarna, eller tänker på lukten som finns på avdelningen, min duschkräm som numera inte tilltalar mig särskillt eller som när jag ger mig själv de dagliga sprutorna.
Förstår inte hur en tanken kan framkalla att jag verkligen vill kräkas.

Två gånger kvar nu men ju närmre slutet jag kommer desto med trött blir jag på allt. Jag känner inte att jag har lust att göra detta två gånger till. Det låter kanske lite men varje gång innebär inte bara stunden då jag är på sjukhuset, det är ju hela processen som följer med. Dagarna efter då jag vet att jag kommer må skit.
Känner mig färdig med detta nu, riktigt Fed Up!

Har även ringt kuratorn idag och hon ska nu hjälpa mig att anmäla det som hände sist jag opererades.
Fick även reda på att det inte står med i några journaler att jag varit där och att dom gjort ett ingrepp på mig så bara där har dom redan begått ett jättefel.

Nog ältat om detta.

/Sophie

5 kommentarer:

 1. Lilla Sophie inte så konstigt du mår skit, det va ju så mycket i de där påsarna. Sen va det en rälig färg också ju....fy bubblan! Hoppas det släpper snart, du är så duktig <3 Kram/ Svärmor

  SvaraRadera
 2. Det är okej att känna sid nere i ditt ställe. Du är stark och du kommer ta dig igenom det här! Jag blir väldigt motiverad av att läsa din blogg. Du verkar vara en väldigt fin människa :)

  Tycker det var ett mycket bra beslut att anmäla angående din senaste operation!

  SvaraRadera
 3. Hej min lilla propp !!
  Man har all rätt att känna sig nere och hängig ibland! Framförallt när man går igenom något sånt som du gör. Men en stor fördel att må skit är att när man vaknar en morgon och känner sig glad njuter man desto mer!!! Kramar dej miljoner gånger!! Vi saknar dej! Hanna

  SvaraRadera
 4. Åh gud vad jag förstår dig. Det är en lukt som kommer från själva droppställningen som jag tom ibland har i mina drömmar, samma sak luktar det när de lägger om min PICC, det är en sådan starkt lukt av obehag... Känner också igen att det tar mer på kroppen för varje gång :( Man blir besviken (och jäkligt fed up...) mina dåliga dagar tog tillslut överhand och blev fler än dom bra (fast bara under FEC)
  Hoppas att det vänder för dig! Det har gjort det för mig nu tycker jag, men jag vet inte om det är av ren glädje som jag orkar nu eller vad det är... Im not sure.
  Åh... håll ut! Dom kommer, dom bra dagarna, men det är ett fan ingen lek det här, det ska gudarna veta....

  Varma kramar!!

  (Ps, jag förstår idag varför man inte ska sitta i solen under tax! Jag är en jävla idiot....så jag får väl ta din sköterskas råd o hitta en solhatt ....hrm.. men det är nog tyvärr försent redan. )

  SvaraRadera
 5. Forsätt kämpa!! Cellgifterna jobbar för fullt. Snart kommer fina dagar med bättre mående och ljumma vårvindar.

  SvaraRadera