måndag 4 april 2011

Tack för alla er peppande kommentarer. Har varit i kontakt med onkologen idag och förhört mig lite om hur jag ska gå till väga. Det blir till att ta kontakt med min kurator som sedan får vägleda mig hur jag bäst framför mina klagomål, för detta kommer dom inte undan med.

För övrigt har jag haft en bra dag. Jag och Julian började med en vända på bvc idag för att mäta och väga.
Nu väger han 10190g och är 72,5 cm lång. Stora gossen, nästa vecka blir han hela åtta månader, den 12e april närmare bestämt.
Efter att Julians farmor och Rasmus mormor Ulla varit här och fikat så begav vi oss till stan. Det blev en skön promenad längs gågatan och en ny pyjamas till lillemannen.

Kan säga att han hittat ett nytt sätt att väcka oss med på morgonen. Numera lägger han sig på tvären i sin säng och sparkar på väggen som går mot vårt sovrum. Ni kan tror han bjuder på världens leende när man kommer in för att ta upp honom.


Yeeaahh, nu är mamma och pappa också vakna ;)

På tur i stanNybadad och i sin nya jamis....myyys


Nu ska det smaskas på sombreros och lite choklad. Jag som skulle sluta med sånt. Men eftersom beach 2011 är körd så har jag ju lite extra tid på mig innan Thailand väntar!

/Sophie

3 kommentarer:

 1. Vilka underbart fina bilder på Julian! Du gör helt rätt som ska smaska i dig ikväll. Helt plötsligt blev jag väldigt sugen på Sombreros ;-)

  SvaraRadera
 2. Goa söta unge, härliga bilder. Skönt att du har haft en bra dag, gör så gott att höra. Du gör helt rätt att gå vidare, efter det j-a sättet som du blev behandlad på, så skall det absolut inte få gå till.
  Pussa Julian från mig o hälsa Rasmus så gott, massor av kramar från oss.
  Essie

  SvaraRadera
 3. Härliga bilder på din pojke. Bra att du orkar göra en anmälan, dokumentationen har du ju redan klar. Sjukhuset ska underlätta för dig och stödja dig, inte utsätta dig för onödiga extra svårigheter. Underbart att du har en hägrande Thailandsresa!

  Kram
  Å

  SvaraRadera