onsdag 9 november 2011

En chans är alltid en chans...

Det kunde varit en bättre dag idag...
Finnålspunktionen visade att det var en spridning från bröstcancern.
Röntgen som ännu inte är helt färdig visar änsålänge på att det "bara" finns cancer i lymfkörtlarna under armhålan, i den på halsen och kanske i körtlarna som sitter framför/mellan lungorna.
Detta var vad det kunde se so far.
Dom kallar den för bröstcancer då det var där den började även fast den nu har satt sig i lymfbanorna.

Chansen att bota mig är liten, men den finns.
Så snart de övriga proverna är gjorda så är jag igång med cellgifter på nytt. Denna gången blir det annorlunda cellgifter och starkare, och förhoppningsvis mer effektiva.
Nån jäkel måste ju vara den där lilla procenten som faktiskt fixar det!

Hörselprov och njurprover ska tas och måste vara tiptop eftersom cellgifterna tar hårt på just dessa.
Så inom två veckor räknade min läkare med att jag var igång med behandlingen.

Det blir som förra gången var tredje vecka under tre gånger. Alltså nio veckor. Därefter röntgar dom och ser ifall det krymper.Gör det det så kör dom tre gånger till osv. tills det är borta.
Blir det däremot ingen förändring så avbryter man behandlingen och startar med bromsmediciner.

Att operera bort det som jag trodde först går inte eftersom det sitter i lymfbanorna. Så även fast man tar bort de knutor jag känner så cirkulerar det runt i blodet. Därför får cellgifterna försöka fightas med dom och ta kol på varenda en.

Men vi ska precis som förra gången försöka leva så normalt som det går och kämpa in i det sista.

FUCK CANCER!

44 kommentarer:

 1. Ja fuck cancer.. Fy fan vad orättvist.
  Hejar på dig!!

  SvaraRadera
 2. Fy fan! Fy fan! Fy fan!!!
  Fuck cancer!!!

  SvaraRadera
 3. Blir helt kall när jag läser... Fy fan... Utan att känna dig det minsta så berörs man så pass djupt att kalla kårar går genom kroppen.

  Jag hoppas verkligen du är den där lilla procenten!

  Fuck cancer!!!!

  SvaraRadera
 4. Skickar varma energifyllda tankar till dig!!!!! Kämpa på!

  SvaraRadera
 5. Finns inga ord för vad orättvist det är.
  Men du är stark och kommer klara detta!
  Kämpa på!!!
  Många styrkekramar

  SvaraRadera
 6. Usch och fy! Vet inte vad jag ska skriva... Inget låter bra ändå....
  Kämpa på!
  Tänker på er!
  Fuck cancer!
  Styrkekramar i massor till er!!

  SvaraRadera
 7. Kämpa på!
  Skickar över en massa energi och hoppas precis som du att du är den där procenten.

  Fuck cancer!

  SvaraRadera
 8. Det är fan inte rättvist!Jag vet inte vad jag ska säga. Du är en så stark och inspirerande person. Jag tänker på er..

  SvaraRadera
 9. Jag får kalla kårar genom hela kroppen när jag läser detta. Det är så orättvist!
  Fuck cancer & kämpa på!

  SvaraRadera
 10. Usch vilken mardröm, men som du skriver en chans är alltid en chans...NU är det DU som ska dra vinstlotten och vinna över detta!!
  Hittade till dig via Lindas blogg, vet ej om du följde henne. Hemskt att fler småbarnsmammor ska drabbas av denna skitsjukdom:-((
  Kämpa på!! Kram Maja

  SvaraRadera
 11. Kämpa Sophie, vi är med dig/er i våra hjärtan och tankar hela tiden.
  Pussa go Julian och en go, go kram till er från oss.
  Essie och Co

  SvaraRadera
 12. Vilken mardröm.. Kämpa på!! Jag hejjar på..

  SvaraRadera
 13. Jävla skitcancer!! Jag som var så glad att du slutat blogga. Nu måste du vara lika stark - en gång till! Det klarar du! Kram på dig!! / Kattis

  SvaraRadera
 14. Det SKA gå bra! Du kan! Du verkar så stark och jag tror därför du kommer fixa det!

  SvaraRadera
 15. Du vinner över det här, klart du gör, finns inget alternativ, eller hur!! Känner inte dig men ger dig den största virtuella styrkekramen som finns! Kämpa på!!

  <3

  SvaraRadera
 16. En chans är alltid en chans och det är du som tar den här chansen nu!! Du klarar detta, nu är det du som vinner över skitcancern en gång för alla! Massa kramar!

  SvaraRadera
 17. Sophie, du kommer vara den lilla procenten. med din styrka o positivitet vinner du över den jävla skitcancern. Vi kommer alla sända positiv energi till dig.

  Många stora kramar från oss i Stockholm.

  SvaraRadera
 18. Jag vet inte vad jag ska säga, jag vet inte alls. Jag ryser av att läsa det du skriver. Men jag blir också mäkta imponerad av att du är så stark! Du kommer klara det här, du är den där lilla procenten.

  SvaraRadera
 19. Läste din blogg förut, även om jag inte vet vem du är blev jag så oerhört glad när du slutade blogga, frisk och glad! Under hela din förra resa var jag så imponerad över hur stark och positiv du var i allt elände! Och med samma inställning som då så kommer du klara detta igen! Det är jag övertygad om!! Jag håller alla mina tummar å tår och skickar en STOR styrkekram! Åsa

  SvaraRadera
 20. Har inte ord mer än vad livet är orättvist. Och all lycka till er, jag håller tummarna så hårt så hårt <3

  SvaraRadera
 21. Men.... hur kunde det där hända? Det var ju inte så längesen du var frisk? Kunde man inte se något i blodprover eller röntgen eller ngt att det fortfarande fanns kvar hos dig? JAg blir så jäkla arg, detta måste vara någons fel? Någon har missat något??

  Jag hoppas du får bli frisk och må bra! Jag har tänkt på dig , även om vi int känner varandra.

  SvaraRadera
 22. Stärkande tankar skickas här. Detta fixar du!
  /Karin

  SvaraRadera
 23. Ursäkta mina ord. Men det är ju för fan för jävla orättvist. Jävla skitsjukdom...stick o brinn.
  Men KÄMPA det är ordet. Det gör jag också. Det är jäkligt jobbigt ibland men man måst. Annars kan man lika bra ge upp med engång. Och det ska man minsann INTE göra. Du har en underbar familj att kämpa för. Jag håller alla tummar och tår för dig. Kram

  SvaraRadera
 24. Det gör så ont i mig då jag läser, och samtidigt blir jag så rädd själv. det här är ju verkligen det sista beskedet man vill ha och jag hoppas innerligt att allt kommer att gå bra för dig och du orkar ta dig igenom allt. Du kommer att få det tufft, men du har ju visat att du är en kämpe.

  Jag tänker på dig....kram kram

  SvaraRadera
 25. Jag finner inga ord för hur ledsen jag blir när jag läser det här. Jag tror du är den där procenten, det finns inget annat alternativ än köra på fighten, igen. Fy i helvete vad vidrigt det är med cancer. Varm kram från Ida (oäkta bröst...)

  SvaraRadera
 26. Så orättvist! Du har väl gjort ditt för att få börja må bra! Hoppas du haft en bra tid i ovissheten om de nya utmaningarna du nu måste igenom! Sen får det baske mig vara nog då måste du få din lön att få vara frisk och må bra! Kram

  SvaraRadera
 27. Men fy usch vilka tuffa besked du fått ta emot! Blir helt kall av att läsa vad du skriver. Men det måste ju gå... Kämpa på! Hejar på dig!
  Kramar!

  SvaraRadera
 28. Du är i mina tankar konstant Sophie. Detta kommer bli tufft men jag är övertygad att du kommer fixa det. Och kom ihåg att du behöver inte vara stark hela tiden, det är okej att känna. För detta är förjävligt. All min energi skickar jag till dig. En miljon kramar till dig hjärtat.

  SvaraRadera
 29. Jag skickar en styrkekram!

  SvaraRadera
 30. Tänker på dig vännen/ Helena ( konst o cancer)

  SvaraRadera
 31. Har följt din blogg och blir så ledsen att se att du är tillbaka. Så ledsen för din skull, finns inget att säga. Du är stark och positiv och känner att du kommer att tillhöra den där procenten. Du verkar ha en så fin familj som stöttar dig. Jag hade "tur" som fått två olika cancersorter förstår jag, och det tycker jag är tillräckligt. Håller tummarna för dig. Många styrkekramar. Eva

  SvaraRadera
 32. Lika glad jag blev när du slutade blogga för att ^Livet pockade på~, lika ledsen blir jag när läser ditt inlägg. Styrkekramar till dej, din sambo och din lille son. // Carin

  SvaraRadera
 33. Jag läste också här innan och blev så glad när du skrev att behandlingen var över och att du skulle sluta blogga. Har tänkt så på dig dessa månader och fick ont i magen nu när jag läste dina 2 sista inlägg:( Håller alla tummarna för att den nya behandlingen lyckas snabbt. Kramar till dig och din familj från Elin A

  SvaraRadera
 34. Nej vad tråkigt! Jag håller tummarna att behandlingen ska lyckas!
  StyrkeKram!

  SvaraRadera
 35. Tänker på dig och din familj och hoppas..

  Styrkekram

  SvaraRadera
 36. Stor kram till dig och din familj!!
  Klart du fixar detta !!

  SvaraRadera
 37. Det finns inga ord... Hade hoppats att aldrig behöva läsa något inlägg på din blogg igen.... aldrig någonsin.... FUCK CANCER!
  Styrkekramar!!!!

  SvaraRadera
 38. Orden räcker inte till .....
  Det lilla och vardagliga blir det stora, största i hela världsalltet .
  När livet inte kan förstås men ändå måste levas , när det är som tokigast och krokigast att gå . Tänker så på er alla ...

  SvaraRadera
 39. Sophie, jag blev helt förstörd när jag läste vad som har hänt dig. Så vidrigt ledsamt :-(. Jag tänker på dig massor av gånger varje dag.

  Kämpa, kämpa, kämpa!

  Varm kram från Helena

  SvaraRadera
 40. Neeeeeeeej! Gud vad livet är orättvist, följde din blogg förra gången, hur du kämpade och gick i mååål, varför ska du drabbas igen!!?? Har en son i din sons ålder och kan verkligen tänka mig in i din situation, du verkar så stark, en fighter, du fixar detta!

  Styrke kram
  Desirée

  SvaraRadera
 41. <läser din blogg och tårarna rinner..
  Kämpa på..<3

  SvaraRadera