söndag 20 november 2011

4 dagar senare..

Jag hade verkligen lyckats förtränga hur jobbigt detta var i våras.
Hur trött och totalt orkeslös man blir.

Sjukhusnatten blev ju inte direkt någon vila så det blev sängen så fort vi ätit god mat hos mamma och pappa.
Lördagen likaså. Passade på att sova middag när Julian la sig. Vi tog ett lång tupplur, nästan 3 timmar!
Han är också krasslig här hemma, precis som Rasmus. Förkylda och hostiga.
Jag var vaken några timmar och vi tog oss ner till Maxi och jag var helt slut när vi kom hem igen.
Världens godaste potatismos med fisk och ärtor som älsklingen lagat gick ner.
Julian åt dock mer än mig.
Sen kastade jag in handduken  17.30 och sov som en prinsessa.
Julian hade problem med sin envisa hosta och fick sitta uppe i mitt knä och sova ett par timmar inatt, tur att jag hade hunnit sova en del så att vi kunde skifta.

Nu har jag nyss vaknat och ska jag se ifall jag kan få i mig lite mat. Rasmus och Julian for till Trelleborg imorse så att jag skulle få lite lugn och ro och han lite avlastning med detta energiknippe till barn :)

Sen säger jag väl godnatt igen...

6 kommentarer:

 1. Hej Tösabit!

  Trist att höra hur hängig du blir av cellgifterna, men skönt att höra att du kommit igång igen med behandlingen. Bra att du får vilat ut ordentligt, så att du kan återfå krafterna snabbt igen (+ Rasmus mat kanske gör susen! ;-)

  Tänker på dig och grabbarna <3 Du kommer att ta dig igenom detta, det är jag säker på. Kämpa på! <3

  Kramis Sofia

  SvaraRadera
 2. Va skönt å se att du gjort ett inlägg .Varit här å kollat säkert 40 ggr sen i fredags.Krya på dej tjingeling å carpe diem på dej.Petra

  SvaraRadera
 3. Kan bara föreställa mig vaknätter med sjukt barn när man själv genomgår en sån behandling och är nedsatt, jag beundrar att du klarar av det. Styrkekram

  SvaraRadera
 4. Skönt att det gick så snabbt att komma igång med behandlingarna. Nu är i a f den första över. Tänker på dig hela tiden, Sophie.Kämpa på!
  Det här kommer att gå bra, ska gå bra. Förstår att det måste vara fruktansvärt tufft för dig, men med den kämpaglöd, ditt positiva tänkande och "jävlar anamma" du besitter, kommer du att fixa det även denna gång.

  Kramis från Sussi

  SvaraRadera
 5. Hej Sophie!
  Skönt att du kom hem i fredags,så du kan vila ordentligt och ladda batterierna + massor av kärlek från dina kära. Så Sophie, fortsätt sova som en prinsessa och fortsätt med ditt jävlar anamma. Tänker på dig, massor av goa styrkekramar. Hälsa Rasmus och pussa go Julian från mig. Hoppas förkylningarna ger med sig snart.
  Essie o co

  SvaraRadera
 6. Du är en stark tjej och verkar ha en underbar familj! Kämpa på och ta hand om varandra! Fuck cancern som gett sig på fel tjej!
  Styrke kram!!

  SvaraRadera