söndag 8 januari 2012

Gojibär

Jag har fått massor av bra tips och ideér från många av er läsare på saker som jag själv kan göra eller prova för att "bota" min sjukdom.
På samma gång som jag vill prova allt som möjligen kan hjälpa mig så känner jag också att allt i mitt liv inte får kretsa kring cancern.
Nu har jag bestämt mig för att ändra en del av min kost.
Det ska bli mindre socker, mer utav de bra grönsakerna och jag ska äta ett par stycken Gojibär varje dag.
Det känns som en lagom förändring som jag vet påverkar kroppen och immunförsvaret positivt.
Just Gojibären verkar vara fullproppade med en massa nyttigheter och det har även gjorts en hel del studier om hur det verkar tillsammans med olika sjukdomar.
Det botar såklart inte men man hjälper förhoppningsvis kroppen så att den kan göra sin del av jobbet lite bättre.
För mig känns det bra och idag inhandlades den första påsen med bär.

Just nu sover lilleman och anar inte vilken stor dag som väntar imorgon. Så fort jag har brottats med alla andra som också ska ta blodprov så tar vi vagnen och promenerar bort till dagis.
Det ska bli sååå spännande och se hur han reagerar och kul att träffa hans fröknar och se hur avdelningen ser ut.
Min lille plutt har redan blivit så stor på denna korta tiden som han funnits med oss.
Ikväll skulle han t.om. sitta själv i soffan när han drack sin välling. Han som alltid har velat sitta i mitt knä och mysa med snutten och lelleflaskan.

Sen hoppas jag att syster Eva ger mig klartecken för behandling imorgon.

Det var inte längsen vi undrade vem det var som låg i magen. Ändå känns det som en evighet.
Bara några dagar gammal

Mitt älskade stora lilla hjärta!
<3

6 kommentarer:

 1. Vad är gojibär? Aldrig hört talas om de.
  Men hjälper de så bara knapra på!!!

  SvaraRadera
 2. Håller tummarna för imorgon, både för behandlingen och lillemannens inskolning. Kostjustering låter som en bra ide, antioxidanter är ju aldrig fel! :-) Väntar spänt på att få höra hur det gick på dagis och om det blev en succe. Trevlig vecka <3 Kram Sofia p.s tack för den fina kalendern, hänger redan på väggen! :-)

  SvaraRadera
 3. Har aldrig hört tals om Gojibär. Vart kan man hitta dem? tänkte prova jag med. Jag hörde att bär i huvudtaget är bra att äta. Man ska utesluta socker så mycket som möjligt eftersom cancer gillar socker. Har tidigare varit chokladoman och i behov av söt. Nu lär jag mig att leva utan söt... Kram

  SvaraRadera
 4. Lycka till med inskolningen :)

  SvaraRadera
 5. Hej fina du! Tycker att det låter som en jättebra idé att se över kosten och lägga till Gojibär, som jag oxå hört ska vara oerhört nyttiga. Min syster (Sandrachristina.blogg.no) har oxå haft funderingar kring kosten vet jag, och huruvis socker påverkar cancern... verkar inte finnas några tydliga svar, men det kanske är som med allt, att man ska äta allt med måtta. Hoppas du får behandligen. Tänker på dig alltsom oftast. Kram från Maria

  SvaraRadera
 6. Sophie, du är så klok, och söt, och trevlig, och en alldeles alldeles underbar person. Jag är så glad att du har en härlig, trevlig och rolig familj, på bådas sida. Och din egen lilla familj, med Rasmus och du och Julian...jag blir bara så glad av att se er tillsammans. Det är spännande när ens första barn börjar på dagis. Det blir en BRA dag. Tusen pussar och kramar från Maggie

  SvaraRadera