torsdag 5 januari 2012

Den månaden jag var frisk

När jag var färdigbehandlad i september förra året och trodde att allt var frid och fröjd så var vi bjudna på ett bröllop på Malaga. Vi trodde först inte att vi skulle kunna åka eftersom jag höll på med strålningen och inte riktigt visste när den skulle vara klar.   När vi väl fick veta att vi hade kunnat följa med så var det ganska så sent att boka biljetter och vår ekonomi tillät verkligen inte en resa. Det blir ju inte många kronor över när en är sjukskriven och den andra föräldrarledig.
Som om man inte hade tillräckligt med bekymmer redan.
Men en vecka innan hela Ramus familj skulle åka så ringer Rasmus mamma och säger att där finns platser kvar. Esther, Rasmus gudmor rycker in som en ängel och ser till att vi kan komma iväg och helt plötsligt är vi inbokade på ett plan till Malaga för att gå på Therese (Kusin till Rasmus) och Fernandos bröllop.
Vi fixar med pass redan dagen därpå och hinner precis att hämta ut dom bara ett par dagar innan vi åker.
Eftersom dom är en stor familj på mamma, pappa, fem syskon + respektive + barm så hade de hyrt en enorm lägenhet där vi allihopa bodde.
Julian hade fullt upp med sina två kusiner och vi vuxna gottade oss med god mat och vin om kvällarna på någon av de två terasserna.
Det var en helt underbar resa och jag är såå glad att vi fick chansen att följa med.
Den månaden som jag var frisk fick jag verkligen utnyttjat till max. Och eftersom vi nu inte kommer iväg på den planerade Thailand resan så känns det extra bra att vi kunde följa med då.

Så fort vi får möjligheten igen så är vi inte sena med att boka in en ny resa.
Här kommer lite bilder från en underbar resa.
Woohoo, detta är ju toppen mamma!


Bruschetta och vin! Kan inte bli fel..
Såå gott. Dagens middag stod Ramus och Alexandra för
Familjen Dahl
Känner på vattnet med pappa
De tre söta kusinerna <3

Julian och "Faaffaa"
På väg ner till för middag
Mormor Ulla och Vendela
Letar bord för typ 20..
<3
Frukost med underbar utsikt från en av terasserna
Den här lille killen skulle minsann äta yoghurten själv
Inget kul ställe att gå på med barnvagn, men fint var det! :)


Det fina brudparet
Helt underbar kyrka som låg uppe på berget


Detta sov sig Julian igenom!! helt otroligt!

Inne i staden Benalmadena


Jag hade verkligen behövt semester igen!

9 kommentarer:

 1. Vilka härliga bilder!
  Innan du vet ordet av ligger du på playan och slurplar paraplydrinkar!

  SvaraRadera
 2. Så fin familj du har!!! Och så otroligt vacker du är!!! Stå på tjejen!!! Denna sjukdom ska inte knäcka oss!! Kram

  SvaraRadera
 3. Vilka underbara bilder! Julian ser ut som en riktig charmör, ni tre utgör en underbar liten familj och du är fantastiskt snygg i ditt korta hår! Du är så stark och din styrka smittar verkligen av sig, i alla fall på mig. Tack för att du är min vän! <3

  SvaraRadera
 4. Det ser ljuvligt ut. Klart ni ska iväg på fler resor, det kanske går att trixa till mellan behandlingar, en restresa till solen eller nått. Du ska sitta i solen. Du strålar på bilderna.

  Kram
  Å

  SvaraRadera
 5. Så härligt att ha den månaden att se tillbaka på. Jag hoppas du snart mår så bra igen att du orkat med fler trevligheter.

  Styrkekramar från västkusten !

  SvaraRadera
 6. Vilka underbara bilder, ni kmr säkert snart uppleva detta igen, fortsätt att vara positiv och kämpa så är du där snart:)

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder!! Vad underbart att du fick åka på denna resa. Hoppas innerligt att en ny resa snart blir möjlig för er. Kram till dig

  SvaraRadera
 8. Åh förstår att ni njöt av den resan! Jättefina bilder på er alla och vad fin klänning du hade på bröllopet ni var på. Hoppas ni kommer iväg på nån resa snart igen. Många varma kramar till dig och din familj, Elin A.

  SvaraRadera
 9. Åh.... man vill bara bort när man ser bilderna! Hoppas det blir en bra resa när ni väl får dra i väg. Den som väntar på nått gott....
  KRAM KRAM

  SvaraRadera