söndag 26 juni 2011

Vilken mysig midsommar!

Vi har haft det så himla mysigt nu under midsommar!
Firat nere i kolonin har vi gjort i år också som nu verkar ha blivit en tradition. Där får man en äkta gammeldags midsommar.
Barndans runt midsommarstången, minigolf,  lotterier med vinster som ål, spettkaka eller gosedjur, och ja, det tillhör att man tar massor av lotter bara för att vinna, inte för att man är toksugen på ål eller vill ha den lilla goseigelkotten som finns att vinna där varje år =), och dansbandet som alla har en hatkärlek till.

Linus, Fanny och Ella var självklart där också med oss, samt vänner till mamma och pappa.
Barnen var så duktiga och lekte fint tillsammans (för det mesta iallafall), och gud vad söta dom blev i sina små kransar som grannen hade gjort åt dom.
Julian somnade runt åtta och Ella kom väl i säng närmre nio, därefter satt vi i lugn och ro och snackade skit framåt natten. Rasmus och Linus satt såklart uppe längst och njöt tills dess att solen gick upp.
Underbart!
På dansbanan med mormor

Grabbarna sköter grillen i vanlig ordning


Mor och dotter :)Nu ska vi snart packa ihop oss för att övverraska mamma! Imorgon fyller hon 60 år men idag ska jag, min bror och våra familjer ner och surprisa!
Fina korg med presenter och massa gott, ballonger, världens största grattis kort, blommor och god mat som vi gjort här hemma.
Jag tror hon kommer bli riktigt överraskad!
Weeeiii, ska bli kul och se hennes min :).


5 kommentarer:

 1. Grattis Stina :) /Lina

  SvaraRadera
 2. Hello i stugan!
  Vilka härliga, goa bilder. Riktigt svensk midsommar, gött. Själv var jag i Copenhagen, Nyhavn och njöt av go mat o kollade in folk, mysigt. Hoppas allt är under kontroll o att det blir en härlig överraskning för Stina. Ha den äran o ett fyrfaldigt leve, hurra, hurra, hurra o HURRA....... Pussa goa, Julian o hälsa Rasmus så gott. Vi syns o hörs. Stor go kram.
  Essie

  SvaraRadera
 3. Säga grattis från oss o hälsa tack ännu en gång för ett fantastiskt midsommar-firande :)
  Vi hörs snart Sophie.
  Stor kram

  SvaraRadera
 4. Säg* skulle de såklart va ;)

  SvaraRadera
 5. Grattis Sophie! Till att du kämpar på och njuter av livet också -enriktigt bra friskfaktor! Lyckönskningar också till ett nytt år - för visst är det väl så om jag minns rätt! Kram från Metta.

  SvaraRadera