torsdag 8 december 2011

Stolt Faster!

Nu har jag blivit Faster igen till världen sötatste lilla flicka.
Än sålänge har jag inte sett henne mer än på bild men mitt hjärta smälter och jag kan knappt vänta tills vi får träffa henne.
Det känns som det var evigheter sen Julian var så liten och ändå är han bara 16 månader. Tiden går alldeles för fort, åtmonstone när det gäller vissa saker.
Andra hade man ju kunnat snabba på.

Jag är så tacksam att vi hann få Julian. Tänk om vi hade suttit här barnlösa nu med vetskapen att det förmodligen inte går att få fler barn.
Jag fick iallafall uppleva den magiska känslan att vänta barn, glädjen när man först såg honom, stoltheten som mamma när han gör saker för första gången och allt annat som vi har framför oss.
Men ändå skär det i hjärtat att saker och ting är som det är.
Detta ingick inte i vår plan. Allt har blivit ändrat och vi har inte en chans att påverka något.

Men just nu är vi i en annan fas. Jag ska först och främst ta mig ur detta helvete, därefter får vi ta det som det kommer och göra nya planer utifrån förutsättningarna då.

Ibland blir saker bara så påtagliga för mig att vi inte är som alla andra.

8 kommentarer:

 1. Tänker dagligen på dej å dina 2 grabbar.Livet är så himla grymt för vissa!Men jag vet att ni kommer fixa det här.För du är helt grymt positiv fast det måste vara så tufft.Har man den inställningen så kommer man framåt mycke lättare å fortare.Kör på som du gjort hittills så fixar du skiten .Lycko kramar från mej Petra å carpe diem men det vet jag att ni gör.

  SvaraRadera
 2. Grattis Sophie och massor med goa kramar.
  Kanonfin bild på er tre på bloggen.
  Pussa goa ungen och hälsa Rasmus så mycket.
  Essie o Co

  SvaraRadera
 3. Du har aldrig varit "som alla andra", inte för mig i alla fall. Nu har du även bildat en fantastiskt fin familj <3 /Lina

  SvaraRadera
 4. Jag sitter här och känner mig som världens minsta människa.. För ett par dagar sedan fick jag veta att jag är gravid igen. Jag har mest haft panik "hur ska vi klara det", "hur kommer det att bli" osv osv.. Efter att ha läst ditt inlägg SKÄMS jag. Jag kanske är som "alla andra" men du har något som jag inte har: du förstår vad som är viktigt här i livet.
  DU är en källa till inspiration.

  SvaraRadera
 5. Älskade vän, du är speciell på många sätt och jag tänker på dig varje dag. *kramar om* Frida

  SvaraRadera
 6. Grattis Sophie, vad roligt med en liten tjej. Njut nu riktigt mkt av din lilla brorsdotter, de växer ju upp så fort. Upp med modet, du fixar detta gumman!! <3 <3 <3 Trevlig Lördag till er alla tre!

  Kram från mig, Martin & Bella

  SvaraRadera