lördag 17 mars 2012

Er kämparglöd smittar av sig

 Hej igen!
jag har haft en toppen helg än sålänge. Vi har varit nere i Trelleborg hos svärföräldrarna och bara myst och ätit god mat och framför allt så har jag sovit en hel natt på väldigt, väldigt länge!
Jag och Rasmus passade på att ta en liten runda nere påValen i Trelle. Vi fyndade en hel del saker och tog en lång härlig fika på espresso house.
Mamma och pappa kom överpå eftermiddagen och åt med oss. Det var precis vad jag behövde.

Vill också tacka för alla era kommentarer, ni är underbara och allt ni skriver peppar en så jäkla mycket.
Det var någon som undrade hur man skulle kunna hjälpa oss. Få lite guldkant på vardagen,och visst få ni det

Här är kommentarerna från förra inlägget:

Så himla trist,tänker på er massor! Livet är här och nu, morgondagen är ett oskrivet blad för oss alla... Ha nu en riktigt supermysig helg med din familj!!
Sophie skulle du inte kunna öppna ett konto där vi som vill kan sätta in en slant för att du och ni som familj ska kunna få lite extra guldkant på tillvaron? Hoppas du inte tar illa upp av min fråga. Skulle kännas super att kunna hjälpa till på något sätt.
Kram kram!!

Sån underbart stark och positiv inställning du har trots "skiten"...tänker mycket på er och blir väldigt berörd...kan man göra nåt för er? Få skicka nåt till lille killen? Det hjälper ju såklart inte, men jag sitter här så maktlös känns det som...jag e frisk (och det e jag ju såklart tacksam för) men jag vill göra nåt för er....har du nån mailadress? Kram till er allihop och hoppas på en fin helg...kram från Malmö
Svara

Det är överväldigande att ni vill hjälpa till och man blir så glad av att läsa detta, så varför inte!?
Ni som vill får jättegärna göra detta men ni ska veta att bara genom att läsa era stöttande kommentarer här gör en så otroligt stor skillnad i våra liv. Ni anar inte! Inte bara för mig utan också för min Rasmus. Ni är fantastiska fina människor allihop!


Här är mitt kontonummer (Swedbank)
Clearingnr: 8214-9
Kontonummer: 993402673-4


Ni undrade även efter min mailadress:
S_cerbach@hotmail.com

Nu ska jag se till att släcka de blå och göra ett nytt försök till att sova.

21 kommentarer:

  1. Vad skönt att du är såpass pigg att du orkar träffa släkt och shoppa. Du är i mina tankar hela tiden.
    Kram!

    SvaraRadera
  2. Låter som ni har haft en toppendag! Är inne och kollar din blogg varje dag och tänker på dej /er. kram Mona

    SvaraRadera
  3. Härligt Sophie!!! Har följt dig sen du startade bloggen... Du är i mina tankar hela tiden. Det är varenda människas mardröm Du går igenom och dina nära runt dig! Skickar de varmaste kramar till dig och håller tummarna för att du får ha en bra period nu. Kram Sandra Lang

    SvaraRadera
  4. Du är en fantastisk människa Sophie! Jag tänker på dig flera gånger varje dag. Förut kunde jag gnälla och oroa mig över världsliga ting så som pengar men nu tänker jag bara skitsamma, allt sånt löser sig! Vad som spelar någon roll är att man vårdar sina relationer med nära och kära!!
    Kram från Rebecca

    SvaraRadera
  5. Japp Sophie, det är samma här, i mina tankar hela tiden. Det är ju som det är skrivet, man vill göra något men man känner sig maktlös. Jag vill bara att du ska bli frisk, vi var ju klara med den här skiten Sophie, det här var inte planen! Du har inte följt planen! Nu får någon göra om och göra rätt.

    Varmaste kramen från mig och Holly!

    SvaraRadera
  6. Hej! Härligt att ni verkar ha en riktigt bra helg:-))
    Skönt att du inte tog illa upp av min fråga att få ge er en liten slant att sätta lite guldkant på tillvaron, Du verkar vara en superhärlig tjej Sophie!!
    Tror vi måste ha ditt efternamn för att kunna göra en överföring eller har jag fel...?
    Önskar er en fortsatt trevlig helg!!
    Kram kram!

    SvaraRadera
  7. Sophie - Du, och dina, är varje dag i mina tanker. Jag fick inte till att lämna ett besked fredag då jag läste ditt förra inlägg. Jag blev så oerhörd chockad- obeskrivlig var den känslan, av hur onödig allt detta är som du går igenom. Jag är SÅ STOLLT av dig som nu klarar av att ändå njuta av här och nu - och vara glad för det du har just nu. Det gör att du ändå kan ha en någonlunda positiv vardag- vilket du ju här beskrivit här i din blog.
    Jag kramar om dig - massor
    Klem Ingrid

    SvaraRadera
  8. Vad synd att jag missade dig på Valen, hade velat ge dig en ordentlig kram!! Din svägerska har ett litet paket från mig till dig och Julian, ja även Rasmus kan få ta de av de om han vill! :)

    SvaraRadera
  9. Hej!
    Önskar dig all kraft och styrka som du behöver så väl.

    Blir bara lite rädd för det finns så många som inga skruppler har och nu ligger ditt kontonummer ute på nätet.
    Kan du inte öppna ett konto som inte drabbar det vardagliga för Er.
    Vill gärna göra något för Er och hoppas att folk är ärliga och låter ditt konto vara.Ska nu sätta in en liten gåva där.

    Massor av kramar till familjen

    SvaraRadera
  10. Jag blir också himla glad när jag läser alla fina kommentarer. Helt fantastiskt att det finns människor som efterfrågar kontonummer och vill stötta genom gåvor. Kärlek!

    SvaraRadera
  11. Kära fantastiska du - vilken styrka du besitter! Härligt att ni kan få lite kvalitetstid - det är du värd!
    Vill bara sätta upp en varningsflagg för att lämna ut kontonumret i en öppen blogg. Alla är tyvärr inte lika hederliga och man vet aldrig...

    Fortsätt och njut av din söta familj och jag skickar en varm förhoppning att du får massor av kvalitetstid med dem framöver!

    May the force be with you!

    SvaraRadera
  12. Hoppas det inte är det konto du använder!
    Öppna nytt x 2 och flytta pengarna från det konto du lägger ut på det andra så fort du kan
    då kan ingen begå brott och ta ut på det för då finns 0 kr kvar
    Lis

    SvaraRadera
  13. Vad härligt att du har fått vara hemma och umgås med din familj och vänner! Fortsätt kämpa fina du!
    Kram

    SvaraRadera
  14. massa stora styrke kramar från mig

    SvaraRadera
  15. Hej, halkade in här via "resten av livet" och blev så ledsen... Hade läst din blogg när du var sjuk och sen när du blev frisk så njöt jag av att plocka bort din blogg (för den skulle ju aldrig användas igen). MEN så ser jag att cancer monstret kommit tillbaka... Orden blir så svåra att skriva men jag måste bara. DU ger så mycket av att dela med dig av ditt liv och jag hoppas så att du får MÅ bra och får massor av fina dagar med dina pojkar. STOR STOR kram från norrland/Ella

    SvaraRadera
  16. Hej Sophie!
    Det gör så gott i hjärtat att höra att ni hade en mysig och go helg och att du har fått sova gott. Skickar med massor med goa styrkekramar och hälsningar till er från Norge, Tyskland, Danmark, vi tänker på er hela tiden.
    Fortsätt kämpa Sophie och hitta guldkornen.
    Pussa go Julian från mig.
    Essie o Co

    SvaraRadera
  17. Blir så glad när jag läste detta inlägg! Imorse vid frukostbordet sa jag till min man att jag så gärna skulle vilja skänka eller skicka något till er! bra att någon tog tag i detta!! Tänker på er varje dag, känner inte er men läser bloggen! Mycket bra att danni öppnat en fond..har skickat en slant dit idag! vet att det inte tar bort det onda men som ni skrev det kan kanske sätta lite guldkant på tillvaron! Ta hand om varandra!! kram från marie

    SvaraRadera
  18. Hej!Jag har både sett mycket och varit med om mycket kan jag lova.Men gud vilken styrka du och din underbara familj har!Jag beundrar er verkligen.Jag önskar er all lycka och att den där jäkla sjukdomen ska utrotas!!!Kramar på er!

    SvaraRadera
  19. Hej, ville bara skänka tusen stärkande värmande kramar till dig och din familj. jag har nu sträckläst din blogg och beundrar dig och din styrka. Är själv cancerdrabbad, men finner styrka i det du skriver...Tack, kram skorpan

    SvaraRadera
  20. Härligt att du fick en bra helg.
    Kämparkram från Pia på Värmdö.

    SvaraRadera