lördag 3 mars 2012

Köp mjölk, skriv bok

Nu passar jag på att skriva lite här när orken tiilåter.
I torsdags hade jag en riktigt bra dag. Knappt ont någonstan och en massa kvalitetstid i dagrummet med familjen. Där laddade jag upp batterierna ordentligt.

Igår var läget lite sämre och jag fick knappt behålla någon mat. Men besöket från Lina och Frida gjorde susen. Jag tror att det kan vara én biverkning från strålningen, men då kan vi ju åtminstone börja räkna ner, för nu har jag bara 7 omgångar kvar.

Till något ännu roligare så ska vi till Lund idag och se "köp mjölk, skriv bok". Har hört så mycket om den så det ska bli trevligt att komma iväg.
Så det blir lite permiss för mig. Efter det så sover vi antingen hemma eller så får Rasmus kampa här.

Jag pratar mycket i telefonen med Julian och nu får vi till riktiga samtal, så himla mysigt. Sen avslutar han med att ge telefonen, alltså mig en stor puss.
Då saknar man honom ännu mer.

Nu ska jag vila  så mycket ssom det går så att kvällen blir bra med mååånga härliga skratt.

 
Jag saknar dig min lille pirat och pappa också såklart
<3

10 kommentarer:

 1. Önskar dig en riktigt trevlig kväll!
  Kram

  SvaraRadera
 2. åh vad jag önskar du får komma hem och vara med din familj, hoppas strålningen går bra och fort. jag vet inte varför du strålas men forskningen går framåt och varje människa är unik, tänk på det. hoppas du fortsätter må bra och inte mår illa.

  maria

  SvaraRadera
 3. Oh, blir glad av detta inlägg! Ha en underbar kväll! Och vilken solstråle Julian verkar vara! Tänker på dig och din familj! Kram från en Jönköpingstös

  SvaraRadera
 4. Ni har ju världens finaste unge oxå, herregud! <3

  SvaraRadera
 5. Jag hoppas att ni får en riktigttrevlig kväll med många skaratt! Kram
  / Malin

  SvaraRadera
 6. Vilket härligt inlägg! man blev glad!..hoppas att ni får en härlig kväll med många skratt!
  Ang blomman så sätter jag mina i vattenbad i ca 10 en gång i veckan..så dom dricker underifrån! Sen gillar mina fönsterplats så det är också ett tips! Vilken fin tröja Julian hade på bilden var är den ifrån? MVH Marie

  SvaraRadera
 7. Ha en riktigt bra kväll! Hoppas biverkningarna av strålningen ger sig snabbt! Kram och må så gott!

  SvaraRadera
 8. Hoppas ni får en riktigt trevlig kväll...den ska vara väldigt kul! Styrkekram till er alla

  SvaraRadera
 9. Hej Sophie, önskar er en kjempefin afton ute med mye gläde og latter, det trenger du/ni virkeligen. Skjönt att du orkar detta. Masse goe styrklemmer og hils så gott till Rasmus.
  Hildegunn og Essie

  SvaraRadera
 10. Marie: Det är en pyjamas som jag har köpt på kappahl. Tyckte den passade så bra eftersom han alltid vill se pippi och sjörövarna :)

  SvaraRadera