onsdag 8 augusti 2012

Tungt...

Idag fick jag se gravstenen helt färdig. Så fin o samtidigt så tungt att titta på den. Den kommer göra sig fint där i solen med skugga ifrån trädet. Dagar som denna är det extra ensamt. Hämtade älskade Julian på dagis och for ner till centrum för att gå i affärerna och rensa skallen.
Det slutade med en bobblehead-docka till mig och en födelsedagspresent till Julian. Fick också träffat Goa tjejer ifrån Ung Cancer lite snabbt. Alltid lika trevligt. :)

På söndag fyller lilla prins två år. Det ska bli kul att få fira honom på riktigt med tårta, kakor och godispåsar. Samtidigt vet jag att det blir en jobbig dag...

Ska också kolla på en lägenhet här i närheten av mamma och pappa. Vill ha dem nära även när jag hittar något eget till oss. Håller tummarna att set är ngt att ha. Men priset är på tok för högt för vad man får. Kanske kan pruta?

Kram på er! /R

4 kommentarer:

 1. Måste kännas overkligt när du fick se gravstenen. Kämpa på fina du.

  SvaraRadera
 2. Det är så otroligt orättvist att ni ska behöva gå igenom allt detta.
  Var är det tänkt att hon ska få sin sista vila?
  Sophie kommer vara med er hela tiden, varje dag, varje sekund. Hon har världens finaste son tillsammans med en man som är så beundransvärd att jag blir tårögd, varje gång jag läser vad du går igenom. Du är en krigare, hon en krigarprinsessa.. betyder det få att julian har ärvt ert mod, styrka och kärlek.. så kommer han att komma långt... vackra Julian!!

  Kram ♥ Eva

  SvaraRadera
 3. Massa lycka till kära dig. Och jag vet att fødelsedagen till Julian kommer att bli fin och att det kommer finnas tecken om att Sophie är med er hela dagen. Det är så orättvist att han inte ska få ha sin mamma där på sin stora dag. Men han har dig och du är stark. Många goda tankar å kramar till dig.

  SvaraRadera