söndag 26 februari 2012

Nu har vi fått en förklaring till huvudvärken...

Nu har ni inte hört av mig på några veckor och jag har verkligen inte haft ork till det även fast jag vet att ni är många som undrar.

Jag röntgades ju den där fredagen och provsvaret var normalt. Lättnad.
Men eftersom värken aldrig försvann så gjordes det en kompletterande röntgen på tisdagen, samma dag som det var dags för den stora behandlingen. Även denna visade ingenting och läkarna blev förbryllade. Dem bestämde sig för att behålla mig för vidare kontroller då jag även kräktes av smärtan.
Det blev många hörseltester, syntester och balanstester innan de bestämmde sig för att ta ett prov på ryggmärgsvätskan. I vätskan kunde man hitta ett virus och vi trodde att det var allt. Vad jag inte visste i morfindimman var att man fortsatte odla på detta prov och att man då hittade cancerceller...Detta besked fick vi på morgonen den 24/2 och än en gång rasade våra liv samman. Den cancern vi trodde oss kunna "knocka" är tyvärr nu kronisk, alltså obotlig. Nu står jag inför ytterligare röntgen och strålbehandling redan denna veckan.

Under hela denna tid har min familj varit här hos mig och stöttat mig. Jag tror inte jag själv har låtit beskedet sjunka in än. Mamma har sovit med mig här vissa nätter, våra familjer är här ofta och inatt är det Rasmus tur att sova här hos mig.

Smärtenheten är inkopplad. Med deras hjälp ska jag snart få komma hem till min familj.Vi kommer att fokusera på att ta hand om varann och hitta på så mycket skoj vi bara kan.

Jag vill tacka alla som på något vis har undrat över mig och hört av sig, ni betyder så mycket!

Detta inlägg har Rasmus hjälpt mig skriva då jag fortfarande är  lite ljuskänslig. Hoppas kunna uppdatera er snart igen.

152 kommentarer:

 1. Kan inte beskriva hur ledsen jag blev när jag läste ditt inlägg, ingen förtjänar detta helvetet!! Tänker på dig och din familj! Ta hand om er. Kram

  SvaraRadera
 2. Trist besked... verkligen hemskt.
  Hoppas du snart ska få slippa smärtan o kunna fokusera på dina två pojkar och dig själv.

  Njut av all tid ni får tillsammans.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Storstor kram, ta hand om dig och dina fina pojkar!!!

  SvaraRadera
 4. Livet är så fruktansvärt orättvist. Jag är så otroligt ledsen för att folk så behöva gå igenom något sådant ni gör just nu. Jag önskar dig och din familj all styrka !

  SvaraRadera
 5. Jag har tittat in hos dig flera ggr per dag, och nu är jag så tacksam att du delar med dig. Vilka fruktansvärda nyheter. Jävligast av jävligast !!!!!! Hoppas du får må hyfsat bra och ta verkligen vara på alla stunder med familjen. Familjen är ju allt!!! Jag tänker på dig och håller alla tummar å tår för att du ska få må så bra som möjligt. Massor av kramar från Maria

  SvaraRadera
 6. Livet är så jävla orättvist! Tänker på dig och fin fina familj!

  SvaraRadera
 7. Åhhh....jag kan inte säja nåt...bara skicka en jättekram till er, och lite styrka skickar jag också..

  SvaraRadera
 8. Vilket fruktansvärt besked. Tårarna rinner... Tänker på er.
  Fy fan, rent ut sagt, för denna fruktansvärda sjukdom.

  SvaraRadera
 9. Sitter med tårarna brännande i ögonen, fy fan för detta jävla monster!!! (ursäkta språket men jag förmodar att de inte bara är jag som svär över detta) Du finns ofta i mina tankar och då känner jag ju egentligen inte dig, bara träffats ett fåtal gånger genom Alexandra. Jag önskar jag kunde göra något för dig, tyvärr är de dåligt med beställningar så de blir inte så mycket skänkt till Cancerforskning som jag önskat. Kommer du på något så tveka inte, jag hjälper om jag kan!
  Kramar i massor!!!!!!

  SvaraRadera
 10. Det här är inget annat än fruktansvärt. Jag lider något så otroligt med dig och de dina...

  Varm kram från Helena

  SvaraRadera
 11. Åh vad ledsen jag blir...
  Kramar om!

  SvaraRadera
 12. Kära Sophie,
  Jag har aldrig träffat dig utan jag började läsa din blogg via Dannis blogg. Den mardröm du genomlever just nu har jag ingen aning om. Jag hoppas bara innerligt att du kan finna ro i din själ och att smärtan du kämpar med snart ger med sig. Jag skickar all kärlek och styrka till dig och din familj!
  varma kramar Therese

  SvaraRadera
 13. Jag är så glad att jag fick komma och hälsa på dig idag. Det gjorde mig ledsen att se dig ha så ont. Jag hoppas att du snart ska må lite bättre så att du får komma hem. Kramar <3

  / Malin

  SvaraRadera
 14. Kära dig, kära ni. Så otrolig ledsen jag blir för er. för dig. Kan nog inte klara att fatta det helt jag heller det du berättar. Vad godt att höra att du har familjen runt dig. Jag hoppas att det lugnar dig. Och att dina medisiner mot ångesten hjälper- annars åste du ta tag i läkare- för rätt dosering är viktig. SKulle önska av hela mitt hjärta att " vi " utanför kunde göra ågot. Jag vill tacka dig för att du orkar dela med dig.
  Lycka till.
  Klem Ingrid

  SvaraRadera
 15. Nej nej nej...livet är inte rättvist. Jag hoppas verkligen att dom får bot på din smärta och att du får komma hem snabbt.. Och att du får många underbara dagar, veckor, månader och år tillsammans med dina killar och din fina familj. Tankarna går ofta till dig. Styrkekramar.
  / Jenny (en okänd läsare)

  SvaraRadera
 16. Usch så förfärligt, Sophie. Blir så ledsen för er skull. Ta hand om varandra. Varma kramar

  SvaraRadera
 17. Tårarna rinner. Vilket helvete. Jag tänker på er lilla familj varje dag och sänder styrketankar till er titt som tätt. Ingen förtjänar detta.
  Många kramar till er.
  / Sabina (Barndomsvän till familjen Dahl)

  SvaraRadera
 18. Åh vad ledsen jag blir för er skull, finns inga ord... Ta hand om varandra, Många varma Kramar, Lisbet

  SvaraRadera
 19. Finner inte ord. Stora kramar till dig.

  /Maria

  SvaraRadera
 20. Nä, fy fan vad orättvist!!
  Många många styrkekramar till dig och din fantastiska familj!!!

  SvaraRadera
 21. Usch..fy..så jävla orättvist:( jag sänder många många styrke kramar till er!! Kramar Hanna ( ökänd läsare från Malmö)

  SvaraRadera
 22. usch även om jag inte känner dig känner jag otroligt mkt med dig o din familj... blir så ledsen att se att det inte blir bättre :-( stora styrkekramar till er!!!!!

  SvaraRadera
 23. Jag kommer aldrig att sluta hoppas, jag kommer aldrig att sluta tro på ett mirakel Sophie. Finner inga ord för hur ledsen jag är för er skull. Tänker på er. Styrkekram Jessica (sthlm)

  SvaraRadera
 24. Så mångas okända människors liv du berört. Du har varit i mina tankar särskilt de senaste dagarna då jag legat sjuk i en fattig influensa. Jag har hart svårt att på riktigt klaga. Jag kan inte när det finns en ung kvinna inte alls långt bort från mig som kämpar mot riktig sjukdom. Du har fått mig att ganska upp mig och att ta vara på våra friska stunder,vara glad över dem!

  Så det är med värk i hjärtat jag läser din uppdatering. Det finns inga ord!

  Du är fin! Kämpa!

  SvaraRadera
 25. Åh Sophie, mitt hjärta blöder! Har tänkt så mycket på dig och varit orolig över din frånvaro här på bloggen. Detta inlägg är jobbigt att läsa. Jag känner inte dig men följer din blogg, skickar kramar gm cyberrymden och hoppas att smärtan ger med sig så att du får komma hem till din familj.

  SvaraRadera
 26. Jag är så ledsen för det tråkiga besked ni nu fått ta emot. Fy 17 vad världen är orättvis!!
  Är glad för att du verkar ha en sådan fin familj runt dig o jag önskar att er tid tillsammans nu får fyllas med så mycket kärlek, glädje och fina stunder som ni bara orkar med.
  Hoppas att du får komma hem snart!
  Många kramar!

  SvaraRadera
 27. jag slutar heller inte hoppas.. under sker.. varm kram till dig och dina fina pojkar du har.. hoppas du snart får komma hem och vara nära hela din stora familj!!

  SvaraRadera
 28. <3 finner inga ord , all kärlek till er alla <3

  SvaraRadera
 29. Jag lider så med dig.... Har själv en obotlig cancer. Jag, min man och vår dotter på 5 månader försöker verkligen leva varje dag och njuta. Det är svårt, även i denna jävliga situation. Önskar dig all lycka. Hoppas du får må bra länge, länge till!! Många Kramar!!!! /Cathrine

  SvaraRadera
 30. Fina Sophie... Så ledsen jag blir över att läsa... Hittar inga ord men jag vill skicka så många styrkekramar jag bara kan... Tänker på er massor... All styrka i världen... Kram Christina (Malin cammerös mamma)

  SvaraRadera
 31. Tack för att du delar med dig! Vad jag förstår av ovan kommentarer är vi många som följt dig och tänkt mycket på dig den sista tiden! Det gör mig så ont och tårarna rinner nerför mina kinder!
  Ta hand om dig och de dina!
  Kramar från en i Jönköpingstös

  SvaraRadera
 32. känner dig inte men läser din blogg..tårarna rinner efter att ha läst ditt senaste inlägg..önskar där fanns något jag kunde göra. Du verkar ha en fin familj omkring dig ta hand om varandra!

  SvaraRadera
 33. har saknat dig här på bloggen.... jobbigt att läsa ditt inlägg.... det blev tungt i mitt bröst...

  SvaraRadera
 34. <3 jag får riktigt ont i hjärtat av att läsa detta. Sänder alla styrkekramar jag någonsin kan! /okänd läsare

  SvaraRadera
 35. Jag känner dig inte men tyvärr så känner jag din sjukdom allt för väl. Jag hoppas att du snart kan komma hem till en miljö där du känner dig trygg med människor som du älskar.Det är viktigt att komma ihåg att du fortfarande kan ha lång härlig kvalitets tid kvar med dina älskade och det hoppas jag för dig. Du finns i mina tankar och många andras med som man kan se här. Kram Peter Svensson

  SvaraRadera
 36. jag blir bedrövad o ledsen över att läsa att cancern nu är kronisk. Hoppas innerligt att det går att hålla i schack länge. Stor styrkekram till dig.
  Annica A

  SvaraRadera
 37. Jag känner dig inte men du har berört djuppt i hjärtat. vill skicka massa kramar till dig Rasmus och liten. Du är en riktig faigther

  Tårarna trillar

  Mathilda

  SvaraRadera
 38. Det var precis det här jag hoppades aldrig behöva läsa i din blogg :( lider så med dig och förstår än en gång inte varför världen ska vara så orättvis! Tur att du har en sådan fin familj omkring dig som stöttar!

  Jag slutar aldrig hoppas på under, aldrig!
  Kämpa på <3

  Kramar i massor från en lundabo

  SvaraRadera
 39. Finns inget att säga som låter vettigt mer än att jag tänker på er... hela tiden.. <3

  SvaraRadera
 40. Har gått och undrat hur det är med dig och hoppades att du hade fullt upp med en massa roliga saker och därför inte hade tid att uppdatera....oron har förstås funnits där att det även kunde vara något negativt....

  Det är fruktansvärt jobbigt att höra detta besked, jag vill förstå men det är svårt att ta in, det gör så ont i mig. Du finns i mina tankar varje dag... och gud vad jag önskar att jag kunde göra mer.

  *kramar om*

  Frida

  SvaraRadera
 41. Älskade lilla vän, har följt din blogg en tid och så innerligt hoppats att det skulle gå åt rätt håll. Nu efter ditt uppehåll befarade jag det värsta och mina farhågor besannades. Jag känner så för dig och för hela din familj. Ni är så unga och skulle inte behöva uppleva detta. Ta vara på varje stund nu och fortsätt kämpa för er tid tillsammans.
  Styrkekramar från analill

  SvaraRadera
 42. Åhhhhh...det värker i hela mej av medkänsla. Tittar på bilden du har på er tre, en lycklig familj,sån fin liten gosse. Livet är verkligen fruktansvärt ibland,man kan undra vad meningen är med detta.Hoppas du kan lura sjukdomen länge länge..Varma stora styrkekramar till dej Sophie,och tack för att du orkar skriva och hålla oss uppdaterade. Kram igen från en bloggläsare i Kungsbacka!

  SvaraRadera
 43. ❤ Många kramar till er alla.

  SvaraRadera
 44. Usch o fy... Finner inga ord... Men ni finns i mina tankar! Känner inte er, men de som händer dig e ju bara så hemskt! Men jag hoppas du får många underbara stunder me din fine son <3

  SvaraRadera
 45. Det värker i mitt hjärta när jag läser dina rader! Så ledsen för din och din familjs skull. Hoppas du får bra hjälp med smärtlindring och att ni hittar på mycket kul tillsammans och bara tar vara på tiden som finns kvar.
  Många varma kramar till er alla, Elin A

  SvaraRadera
 46. All kärlek och styrka till dig, fina Sophie <3

  SvaraRadera
 47. Finns absolut inte ett enda vettigt ord i min skalle , bara tårar som trillar. :...(

  SvaraRadera
 48. Det skär i hjärtat! :( kämpa på!

  SvaraRadera
 49. Fortsätt kämpa fina du!!

  SvaraRadera
 50. Åh vad jag blir ledsen när jag läser ditt inlägg. Känner dig inte men har följt din blogg en tid och berörts djupt av ditt öde. Cancer är så jäkla hemskt. Men samtidigt vet ingen av oss något om morgondagen. Vi alla måste ta vara på den tid vi har, värdesätta våra liv mer än vad vi kanske gör. Tack för att du delar med dig av det svåra, det hjälper oss alla att få perspektiv på tillvaron. Håller tummarna för att ni kan hålla cancern i skick, många, många år... Hälsar Lina i Linköping

  SvaraRadera
 51. Nej Sophie jag har tänkt på dig så mycket (och tänker) och undrat. Detta var inte vad jag ville höra men måste tro att under kan ske. Det kan dom!
  All värme till dig, fina

  SvaraRadera
 52. Sophie och Rasmus, ert inlägg gör oss så ledsna. Vi vill bara skicka styrke-tankar till er! Ta hand om er!
  Kramar från Markus & Lisa

  SvaraRadera
 53. Har tänkt mycket på er, kan bara instämma med de andra som skrivit inlägg, Fuck Cancer. Ta hand om varandra och hitta guldkornen. Kram

  SvaraRadera
 54. Jag har liksom många andra kikat in många ggr per dag för att få ett positivt besked. Det gör riktigt ont att läsa vilket helvete ni går igenom, du har många på din sida, kämpa på! Många kramar till dig och jag hoppas innerligt att ni fixar detta. Ida

  SvaraRadera
 55. Det gör mig så ont att höra det här Sophie. Men ett stort plus måste väl ändå vara att de kom på vad det var så fort?
  Jag menar att de hade kunnat avfärda huvudvärken som biverkningar och inte forskat vidare. Nu så kan de i alla fall peppra på med mer cellgifter och kanske ge dig mycket mer tid?
  Förlåt för mitt käcka inlägg men jag försöker se nåt positivt i din minst sagt, outhärdliga situation. <3
  Om du behöver nåt Sophie, hör gärna av dig. Kanske finns nåt litet sätt man kan hjälpa till på.


  Kram Lena

  SvaraRadera
 56. Gör ont Sophie
  Kämpa allt du kan
  Kram
  Lisbeth

  SvaraRadera
 57. Åh, Sophie...Kämpa på! Du kan fortfarande vinna över skiten!

  Kram Anna

  SvaraRadera
 58. NEEEEEEJ. FY FAN. Detta ville jag inte läsa.
  Det är i såna här lägen jag funderar på han som ska kallas Gud och hur han tänkte?
  Alla svärord som finns vill jag rada upp här, jag känner mig så ledsen, förtvivlad men mest ARG för din/er skull. Jag kan inte säga att det är orättvis, för vem är det rättvist att få detta helvete? Finns det nån som skulle få genomlida det och vi kunde säga "ok, nu har han/hon fått vad han/hon förtjänar?
  Livet är inte rättvis. Cancern är inte rättvis. Cancern hittar sina offer och det är bara för jävligt att någon ska behöva ha detta helvete.
  Jag lider så med dig och din fina familj. Jag skickar mina allra varmaste tankar och känslor. Jag önskar att jag kunde göra mer än så.
  Kramar/E

  SvaraRadera
 59. Jag finner inga ord. Hade hoppats så att detta skulle bli ert år, året då det vände. Jag tänker på dig och skickar styrkekramar. Du är så oerhört stark Sophie!

  SvaraRadera
 60. Söta, goa Sophie, ni finns i våra tankar och hjärtan hela tiden.
  Tänker över hur fruktansvärt orättvist livet är, hoppas av hela mitt hjärta att du får slippa smärtan och komma hem till dina<3.
  Fortsätt kämpa Sophie, fortsätt hitta guldkornen som du är så fantastisk på att göra.
  All kärlek och många goa styrkekramar och hälsningar till er.
  Essie o Co

  SvaraRadera
 61. Har tänkt på dig varje dag trots att jag inte känner dig mer än här genom bloggen & det är ju så orättvist så jag finner inga ord!!! Fan. Kämpa alltid & för alltid! //Gabriella

  SvaraRadera
 62. Tänker på er alla och sänder varma kramar! mona

  SvaraRadera
 63. Jag är så otroligt ledsen för er skull. Hemska, hemska sjukdom. Jag önskar er all styrka! Kram från Sara

  SvaraRadera
 64. Jag känner inte heller dig Sophie men känner så med dig o din familj.
  Så fruktansvärt orättvist detta är! Du är alldeles för ung, det gör så ont i hjärtat att läsa om allt du tvingas gå igenom. Önskar dig all kraft o styrka i världen. Hoppas verkligen på ett mirakel för dig.

  SvaraRadera
 65. Söta Sophie, finner inga ord.
  Så som jag önskat dig goda besked och väck med dåliga!
  Har innerligt önskat dig ett gott liv och det här gör mig väldigt ledsen.
  Alla bamsekramar i världen kommer här med massor med styrka.
  Kraaaaam

  SvaraRadera
 66. Livet är alltför tufft! Tänker på er. Kram Malin

  SvaraRadera
 67. Vet förstås inte riktigt vad de beskeden innebär men vill bara peppa er med att jag har läst om en ung tjej som fick metastaser i hjärnan 2009 från sin bc, som har fått dem att stå still med cyto. Hon går på koll var tredje månad med MR, som hittills varit bra och verkar leva ett riktigt gott liv med sin familj. Just nu är de på långresa.
  Tänker på er.
  Kram Jeanette

  SvaraRadera
 68. Jag blir så ledsen när jag läser detta. Livet är så orättvist! Tänker på dig ofta Sophie, du har verkligen berört mig trots att jag inte känner dig. Hoppas du får komma hem till familjen snart!
  Kramar

  SvaraRadera
 69. Fina Sophie med familj, nej det finns absolut inga ord som kan beskriva vilken situation ni befinner er i. Jag hoppas och vill tro så innerligt på mirakel, att sjukvården kommit så långt ändå i forskning att de ska kunna hålla det hemska i schack så att du och din familj kan leva ett långt bra liv tillsammans. Jordens all värme till dig Sophie.

  /Maria S

  SvaraRadera
 70. Sophie,jag har också tänkt på dig och undrat hur det är med dig.Blev nu väldigt illa till mods och ledsen.Finner liksom inga ord nu,Hoppas något cellgift kan ta kål på skiten och att värken försvinner.Du är en riktig kämpe och jag önskar så att du ska bli bättre! Varm kram Kerstin J.

  SvaraRadera
 71. Fy vad detta är hemskt Sophie. Det finns inga ord i världen som kan beskriva hur hemskt det är. Vi alla på din mammas jobb är sååå jätteledsna över hur du och din familj har det.
  Vi tänker så mycket på dig och det gör ont i hjärtat. Jag önskar så innerligt att du ska få något smärtstillande som kan lindra din huvuvärk.

  Karin A

  SvaraRadera
 72. Livet känns så himla orättvist just nu! Vi tänker på dig hela tiden Sophie och hoppas hoppas att du ska må bättre!

  Styrkekramar från Annika & Palle <3

  SvaraRadera
 73. Åh herregud! Vilken stark tjej du är! Vi är många som tänker på dig dagligen.. Ååh vad orättvist det är!
  Kram

  SvaraRadera
 74. Neej! Det var just detta som inte fick hända. Jag är så ledsen... Och hur du känner dig kan jag knappast ana. Men jag vill ändå berätta att en vän till mig har en son i tjugoårsåldern som levt med en hjärntumör i över fyra år, den hålls i schack av ständig behandling. Men du skulle ju bli frisk. Svårt att släppa den tanken. Under kan ske. Jag önskar dig all styrka, tröst och hopp, och du har massor av kärlek, vi är många som håller dig i våra tankar
  Å

  SvaraRadera
 75. Hej Sophie,

  Tack för att du & Rasmus uppdaterade oss. Det är rent för jävligt vad som hänt, men ge inte upp nu. Fortsätt kämpa! Jag vet att det är lätt att stå utanför och säga så dock. Men än är inte hoppet ute! Många kramar till dig och din fina familj.

  SvaraRadera
 76. Usch vad tråkigt att läsa denna uppdatering...
  Jag hoppas att du får hjälp men smärtlindring och sedan mer behandling så att cancern kan hållas under kontroll länge.
  Många kramar från Marie (en okänd läsare)

  SvaraRadera
 77. Kämpa på Sophie!! <3

  SvaraRadera
 78. Neeej! Känner dig inte men du har berört mig med din fina blogg. Detta får ju bara inte hända!! Kämpa, kämpa, kämpa för att hålla allt detta elände så långt borta det bara går! Tänker på dig och din familj
  Cyberkramar från Carola

  SvaraRadera
 79. Fan fan fan!! Ingen ska behöva gå igen det ni går igenom just nu! Framför allt ska inte såna som du och jag som har små barn behöva kämpa mot Herr Cancer.
  Vi borde bara få njuta av våra små och att det snart är vår mm.
  Lycka till med allt. Tänker på er.

  SvaraRadera
 80. Så sorgligt att läsa, så orättvist. Många styrkekramar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 81. Hej Sophie, tusen tack för din uppdatering. Jag tror stark att du kommer att klara detta trots allt. Ingen kan veta hur medicinerna tar. Min pappa fick tråkiga besked och han och liksom vi trodde att han inte skulle klara sig. Men det gjorde ha och fick leva många år till. Sen dog han av andra orsaker. Kämpa Sophie! Du har så mycket att leva för. Ingen vet hur din kropp kommer att reagera. Mängder av styrkekramar! Du är fantastisk! Maja

  SvaraRadera
 82. Känner inte dig men gråter och lider med er. Kan inte sluta tänka på dig. Så jävla orättvist. Många kramar Sofi

  SvaraRadera
 83. Tänker på dig o din familj..Bamse kramar Lina(vän till sin viveka)

  SvaraRadera
 84. Känner inte dig men jag känner med dig! Många många många värmande tankar till dig och din familj! Kämpa - du är en fighter!

  Karin

  SvaraRadera
 85. Oj vad jag lider med dig och din fina familj! Småbarnsföräldrar borde inte få bli sjuka. Fast det finns väl ingen som förtjänar att bli sjuk. Men det klart hade det drabbat en riktigt ond människa så hade det varit bättre! Du måste kämpa och försöka hitta dina guldkorn. Ingen vet vad morgondagen har att komma med. Det kan komma nya mediciner som biter på din hemska sjukdom! Vi håller tummarna för det! Kämpa, kämpa och ge aldrig upp!!
  Kram, Eva

  SvaraRadera
 86. Nä fy fan alltås. Helvetes jävla cancer.
  Jag är så hemskt ledsen för din situation Sophie, det gör verkligen ont att läsa detta. Alla tankar till dig och familjen.

  Kram Ida & Holly

  SvaraRadera
 87. Fy fasiken...blir så ledsen för din och din familjs skull. Önskar jag kunde trolla så jag kunde hjälpa er...
  Skickar tusentals styrkekramar

  SvaraRadera
 88. Tänker på dig och din familj och önskar att ni får mycket tid och kärlek tillsammans. Ingen borde få uppleva det du gör nu. Du verkar ha en underbar familj runt dig. Kram Lotta

  SvaraRadera
 89. Ville bara säga jag har halkat in på din blogg,och har följt med den en tid har varit in och kollat nu och då om du uppdaterat bloggen då jag läste om huvudvärken.ja vad kan man säga känns nog orättvist detta liv när man är så ung och så kommer den eländiga sjukdomen när livet skall vara som bäst.men jag än idag som tror jag är frisk tar så åt mig om allt ert skrivande om era cancer sjukdomar,har börjat inse att man skall leva och njut av vardagen,för man vet det handlar om när man får en cancer diagnos inte om man får så är det nuförtiden.hoppas ni får länge ännu njuta av varandra och av er son,skönt när man har anhöriga som ställer upp.ta hand om dig du finns i mina tankar alla dagar.hälsningar och kram från en mamma i Finland.

  SvaraRadera
 90. jag har hittat din blogg via dannis och alexandras bloggar. de senaste dagarna har jag tänkt väldigt mycket på dig och undrat hur du mår. fastän jag inte känner någon av er är jag otroligt ledsen för din skull. ville bara säga det, att jag tänker på dig och din familj. mitt varmaste deltagande.
  /lizzy

  SvaraRadera
 91. Känner er inte, men tänker på er och gråter med er. Önskar att ni familjen får mycket tid tillsammans.

  /Mia

  SvaraRadera
 92. Kramar och styrka från hela mitt hjärta till er alla. <3

  SvaraRadera
 93. SÅ längesedan jag tittade in hos dig och jag blir alldeles förkrossad nu när jag läser detta. Du har verkligen hamnat in i samma sväng som mig och det önskar jag verkligen ingen.
  SÅ ledsen, men här kommer massor med kramar och värme.
  Elisabeth Ollas Mattsson

  SvaraRadera
 94. Sofie! Jag är så oerhört ledsen att läsa detta. Jag vet inte vad jag skall skriva för inget kan trösta. Jag är så ledsen för din skull =/

  Kram

  SvaraRadera
 95. Man vet aldrig! Det sker mirakel hela tiden. <3 kramar

  SvaraRadera
 96. tänker på dig,önskar jag kunde omfamna dig och skydda dig från allt detta, många varma hälsningar till dig och till hela familjen, kramar i massor //Laila

  SvaraRadera
 97. Ge aldrig upp, okej.. Du ska leva länge till. <3

  SvaraRadera
 98. Många styrkekramar till dig och din familj!!

  SvaraRadera
 99. Blir så ledsen för er skull, för tråkiga besked.
  Kämpa, allt du kan, för det finns alltid hopp!

  Störst av allt är kärleken.

  Skickar massor med styrkekramar. Tänker på dig//Maria

  SvaraRadera
 100. Många kramar från Värmland <3

  /Maria

  SvaraRadera
 101. Orden räcker inte till , och nog är det så att bilden av både livet och Gud går sönder .
  Och vi är många som är med er även om ni inte hör våra röster .
  Och nu när det stormar omkring er så sök vindskydd och värme hos familjen.
  Kram
  Lotta

  SvaraRadera
 102. Tusen kramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 103. Mina tankar finns hos dig och din familj. Styrkekramar!

  SvaraRadera
 104. Wow, tänk om all denna omtanke och kärlek från alla som kommenterar kunde påverka din sjukdom. Hade det gått så hade de gjort det! Alla tänker vi på dig, säkert flera gånger om dagen. Jag känner dig inte heller, Sophie, precis som så många andra som kommenterar, men jag tänker på dig varje dag. Konstigt det där. Du och din familj berör oss. Ni får oss att uppskatta litet som stort och vi lever lite extra och klagar lite mindre i det vardagliga. Önskar er all lycka och håller tummarna för att allt ändå ska ordna sig till det bästa! Kramar igen.

  SvaraRadera
 105. Mina tårar rinner. Mina tankar går till dig och din familj! Njut av varandra! Kram Marie

  SvaraRadera
 106. Har följt din blogg ett tag och ville bara skicka dig och din familj en stor kram. Så overkligt hemskt det som händer dig och er. Du berör och vi andra kan bara försöka tänka på att också komma ihåg att njuta av varandra och livet och att vi är friska.

  SvaraRadera
 107. Många, många kramar till dig och din familj. Så oerhört ledsamt att läsa detta inlägg.

  SvaraRadera
 108. Kära Sofie! jag tänker på dig så mycket! det är uttryckslös att säga det som jag känner! jag vill komma hälsa O krama dig!
  Hoppas verkligen på ett mirakel O den bästa för dig.många kramar till dig O din familj! Tati

  SvaraRadera
 109. Neeej, vad ledsen jag blir!! :'( Många miljoner kramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 110. Även fast jag inte känner dig, så tänker jag mycket på dig och din familj. Stora kramar!!!

  SvaraRadera
 111. Hoppas det gått att få fram någon smärtlindring till dig så du inte behöver ha så ont.Det kanske går att hitta någon jämvikt och vardag även i detta så du och din familj kan orkan leva även med en kronisk diagnos. Det är förjävligt men jag hoppas ni alla skall orka leva även i denna situation. Min mamma stretade vidare i nästan tio år med sin kroniska cancer...
  Styrkekramar

  SvaraRadera
 112. Tusen kramar!! /Sofie

  SvaraRadera
 113. Kära ni!
  Alla vi sluter en stor varm och kärleksfull ring runt er, det syns inte minst i alla kommentarerna!Vi vill gärna vara med i den ringen.
  Kram Metta

  SvaraRadera
 114. Känns så fruktansvärt futtigt att försöka uppmuntra eller hitta passande ord. Jag sällar mig till den skara som önskar dig bättring NU och även jag tänker på dig varje dag fast vi aldrig träffats.
  Kram
  Maria

  SvaraRadera
 115. Tusen kramar&massor av styrka till dig&din familj.
  Kram, Malin

  SvaraRadera
 116. Jag blir så ledsen, så arg! Det är inte så här det ska vara! Du ska leva länge till o njuta med din familj! Hoppas du snart får komma hem från sjukhuset o att ni får till en fungerande smärtlindring! Ge inte upp starka starka Sophie! Tänker på dig ofta! Kram Annelie (mammakompis till Alex)

  SvaraRadera
 117. Vad säger man? vad skriver man?.... Vilket fruktansvärt besked att få med all den livsglädje du har och med er fina familj <3 Följer din blogg och ditt öde berör mig verkligen. Styrkekramar till dig / Desirée

  SvaraRadera
 118. Fina fina Sophie tårarna rinner här och jag tänker på dig hela tiden blir så arg sånt här ska inte få hända jävla skit cancer.. Alla andras problem blir så små... Ge inte upp du är en krigare massa massa kramar Emilia

  SvaraRadera
 119. Sänder massor av styrkekramar till dig och din familj<3 Sofia!

  SvaraRadera
 120. Blir helt skakig även fast jag inte känner dig. Är imponerad av din livsglädje och din styrka att hittat på värdefulla saker och ta vara på tiden vi har på denna jord! Styrkekramar till dig och din familj! //A

  SvaraRadera
 121. Älskade Sophie , Vi beundrar din styrka och kärlek, finns alltid för dig , vårt eget lilla hjärta. / Kramisar från Svärisarna ;-)

  SvaraRadera
 122. Känner inte dig men gråter och lider med dig och din familj, så fruktansvärt orättvist. Många varma kramar till dig Sophie, och din familj. Annette

  SvaraRadera
 123. Många,många styrkekramar till dig och din familj.

  SvaraRadera
 124. Jag ber för dig, många styrkekramar till er. Må denna sjukdom fara rätt åt helvete där den hör hemma.

  SvaraRadera
 125. Kikar in och lämnar avtryck med hälsningar om bättring snarast!! Kramar i massor!!

  SvaraRadera
 126. Vet inte vad jag ska skriva för allt låter dumt på nåt sätt, men vill ändå säga att jag tänker så på dig och din familj. Kramar

  SvaraRadera
 127. Fina Sophie, du har verkligen berört mig med din öppenhet och kämparglöd. Fått mig att börja uppskatta nuet mer. Så tack för att du delar med dig. Varmaste av kramar till dig och din familj. Jag hoppas innerligt att ett mirakel kommer ske...

  SvaraRadera
 128. Sophie, Jag är en av dessa okända läsare som du berört så oerhört. Har själv två pojkar, varav en i Julians ålder. Kan inte ens föreställa mig din rädsla just nu..;( Det är så orättvist och så jävla hemskt!!
  Men det sker mirakel, varje dag!!! Och forskningen går framåt, hela tiden, glöm inte det!! Fortsätt att kämpa för dig och din underbara familj.
  Kram <3 / J

  SvaraRadera
 129. Vill bara ge dig och din familj en miljon tankar och kramar!!!!

  SvaraRadera
 130. Jennie - mamma till Wilmer29 februari 2012 kl. 05:28

  Jag är en av de okända läsare som du berört så oerhört. Tårarna rinner när jag läser. Det var inte så här det skulle vara, livet är så orättvist! Beundrar din livsglädje och styrka! Många styrkekramar till dig och din familj!

  SvaraRadera
 131. Vill bara titta in och önska dig en av de bättre dagarna idag. Tankarna går ofta till dig och din familj trots att jag inte känner er. Ta hand om varandra.

  /Mia

  SvaraRadera
 132. Åh, FY så orättvist och hemskt!

  Sänder alla mina varmaste tröst- och styrkekramar!

  Okänd läsare Karin i Malmö

  SvaraRadera
 133. Jag halkade in på din blogg för ett år sedan när jag läste Malin Cammerös blogg om kampen mot cancer. Har förlorat mormor, farmor, farfar och en morbror i cancer. När du skrev ditt avslutande inlägg på bloggen där du var "frisk" var det en lättnad. Lova att aldrig ge upp det hoppet du kände den dagen du skrev det inlägget. Sluta aldrig hoppas!!! Många styrkekramar från en 27-årig läsare från Skåne.

  SvaraRadera
 134. Styrkekramar från Norrland. Ta hand om varandra.

  SvaraRadera
 135. Tänker på er! Styrkekramar <3

  SvaraRadera
 136. Kan inte sluta tänka på er, hoppas att smärtan din är under kontroll.
  Du har verkligen berört mig något otroligt. För det vill jag varmt tacka dig. Skickar så mycket styrka och energi som jag bara kan. Man ska aldrig sluta hoppas!
  Många kramar från en okänd läsare i Bunkeflo.

  SvaraRadera
 137. Tänker på dig sänder dig styrka och kärlek
  Kram

  SvaraRadera
 138. Blir så ledsen när jag läser det här.
  Finns inga ord.
  Lev.

  SvaraRadera
 139. Kära ni! Känner er inte med är starkt berörd av din blogg, Sophie! Har själv två döttrar i din ålder, med familjer, och jag känner så för er...håller tummarna och hoppas verkligen på ett mirakel...jättestor kram till er alla och era nära och kära...tänker på er ofta...från en Malmöbo

  SvaraRadera
 140. Fantastisk kämpaglöd du har Sophie! Imponeras verkligen av dig, hur du lyckas förmedla dina känslor i denna tuffa tid. Fortsätt kämpa, du ska veta att vi är många som håller tummar och tår för dig och din familj!
  Varma kramar från en Malmötjej <3

  SvaraRadera